Fotokunst fra norske fotografer

Fotografene som selger bilder på veggbilder.no

Fotokunstnerene på Veggbilder.no er valgt ut fordi de, som oss, brenner for å lage flotte bilder og er både kunstnerisk og teknisk dyktige så bildene vi trykker for deg blir av topp kvalitet. Du kjøper bilder som trykkes på vegne av fotografene, som også får rettferdig betalt for arbeidet og kreativiteten sin. Vi har ingen bildearkiver med anonyme dårlig betalte fotografer. Vi formidler norsk fotokunst som kan bestilles på alle våre bildeprodukter: Lerret veggbilde, Akryl veggbilde, Aluminium veggbilde, Poster Premium – matt art og Poster Metallic

Peder Aaserud Eikeland

Peder er en engasjert fotograf fra Oslo som føler seg like hjemme med kameraet i New York som i Jotunheimen. Motivene spenner fra naturlandskap og skylines til gatefoto og makrofoto. Han bruker aktivt digital bildebehandling for å få frem detaljene og stemningen i bildene. Peder er også eier av og daglig leder for Veggbilder.no.

Tor Arne Hotvedt

Tor Arne Hotvedt er fra Larvik i Vestfold, utdannet farmasøyt og for tiden bosatt i Oslo. Interessen for fotografi tok seg først opp noen år etter endt utdannelse. Han er opptatt av symmetri, komposisjon og riktig lys i bildene sine. Motivene veksler gjerne mellom by og natur, både i innland og utland.

Kåre Johansen

Jeg tok opp en tidligere hobby for noen år siden da kvaliteten på digitalt utstyr begynte å bli akseptabel. Fra å være en glad amatør som fotograferer for å samle minner, er jakten på det gode bilde nå drivkraften bak fotograferingen. Nå går turen både til de nære områder som Oslomarka, kysten rundt Oslofjorden og til mer fjerntliggende strøk som Afrika, Svalbard eller USA.

Henning Mella

Henning er eventyrer som utforsker verden med kameraet i hånden. Bildene spenner fra detaljebilder av et forblåst norsk uthus til tøff urban fotokunst fra USA og Asia, landskapsbilder fra Norge og Afghanistan og mye mer.

Magne Tveiten

Jeg jakter stadig på de beste motivene med den perfekte, naturlige lyssettingen. Noen av øyeblikkene er lagret i hukommelsen - andre kan du kjøpe her.

Kjell-Erik Moseid

Jeg er frilans fotograf og reporter innen natur generelt og med jakt og dyr i nordisk natur spesielt. Jeg reiste tidligere over store deler av verden, men har de siste årene konsentrert meg om det nordiske markedet og miljøet. Jeg legger stor vekt på bildets ekthet, arten det viser og aktiviteten i bildet.

Bård Basberg

Bård Basberg er 28 år gammel og bosatt i Sogndal. Han har hele livet hatt en stor interesse for ski og friluftsliv, og de siste årene har kamera blitt fast inventar i sekken.

Eirik Sørstrømmen

Eirik Sørstrømmen er fotograf fra Bergen med hovedsaklig fokus på natur og landskap. Jeg elsker stillheten og roen man finner i naturen og håper dette gis uttrykk for i noen av mine bilder. Er stadig på jakt etter nye motiver og med en forkjærlighet for Vest-Norge, Færøyene og Island, så er det ikke mangel på dette.

Gunnar Kopperud

Gunnar Kopperud er frilans fotograf med konferansefotografering, eventfoto, bedriftsfoto, fotokurs og foto utsmykning som arbeidsfelt. Bildene hans dekker alt fra portretter til natur og bybilder.

"Fanger magien i øyeblikket" er hans motto :)

Terje Kolaas

Terje Kolaas fra Levanger har vært aktiv fotograf siden 1989 og er i dag en av Norges mest profilerte fuglefotografer. Hans bilder har prydet forsiden av flere nasjonale og internasjonale tidsskrifter og han har forfattet og illustrert flere bøker om fugler med sine bilder.

Erling Maartmann-Moe

Erling er en ivrig hobbyfotograf bosatt i Oslo, 64 år, aktiv siden mørkerommet på gymnaset. Mye naturfoto, spesielt i Jotunheimen og Nord-Norge, reiser i USA, Kina, Afrika og Europa men også arkitektur og gatefoto.

Thor Håkon Ulstad

Thor Håkon er jobber som fotograf og filmskaper. Han har blant annet arbeidet som fotograf opp Kilimanjaro og dratt alene til Svalbard for å ta bilder av forfalne byer og glemte gruver. Ulstad utforsker også byens skjulte og glemte steder og finner ofte nye og spennende steder å ta bilder.

Kjell Erik Reinhardtsen

Det er fjell og villmark som er min store lidenskap, og så ofte jeg kan søker jeg ut i naturen mot nye eventyr. På disse turene prøver jeg alltid å fange de gode øyeblikkene. Det kan være et blikk, en spesiell stemning, eller et møte med et vilt dyr. Da gjelder det å ha kameraet klart, og på den måten sende de gode øyeblikkene videre.

Tom Erik Smedal

Tom Erik Smedal er ingeniør, bosatt i Tvedestrand. Interessen for fotografering startet på 90-tallet da han fikk være med i et designteam som jobbet med Hasselblad. Hans fotografier fremstår som enkle og stilrene, der de formidle en stemning gjennom et poetisk og malerisk uttrykk.

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier