Kunstpapir nærbilde

Kunstpapir bilder

Eksklusivt tykt matt kunstpapir til innramming

Flott til farger og sort-hvitt. Vi bruker et galleriverdig helmatt kunstpapir av 100% bomull i hele 330gr/m2. Nydelige farger og fine graderinger. Perfekt til montering i bilderamme eller plakatlister. Dette er high end plakater som skiller seg fra masseproduserte billigtrykk, og er verdig en fin ramme.
 • Anbefalt for
  Hjem og hytter
 • Best for
  Farge og sort-hvitt bilder
 • Materiale
  Epson Hot Press natural paper 330gr
 • Overflate
  Veldig matt overflate med struktur. Tåler lite fysisk slitasje
 • Rengjøring
  Tørkes skånsomt med tørr klut
 • Oppheng
  Bør rammes inn i glass

100 % bomullspapir på hele 330 g/m²

Andre referer til 190 g/m² fotopapir som tykt. Vårt kunstpapir er i en annen klasse og kan fint henge på et museum. Det er et ekstremt krevende papir å trykke på, men vi synes det er verdt det!

Dette papiret har en syrefri basis og er et pH-bufret, 100 % bomullspapir på 330 g/m². Det har en hvit overflate uten hvittoner, med ultraglatt strukturering som gir utmerkede bilder både i farge og sort-hvitt. Papiret har en kontrastrik gjengivelse av tonene i bildene og presis gjengivelse av et stort fargeområde.  Det både føles og ser ut som det fineste kunstpapir av høy kvalitet.

Montering av kunstpapir i bilderamme

Kunstpapirbilder fortjener å bli montert trygt bak glass i en pen bilderamme.

Tenk kreativt og bestill gjerne f.eks. tre matchende bilder som kan henges sammen. Velg noen som har lignende farger, kontrastfarger – eller gå for tre svart hvitt bilder som fungerer utmerket uansett andre farger i rommet.

Våre bilderammer fra ChiCura

Vi har nå et lite utvalg bilderammer fra danske ChiCura som kan bestilles sammen med bildet, og da settes bildet selvfølgelig inn i rammen før det sendes til deg.

Trygg forsendelse til deg

Kunstpapir sendes godt innpakket i kraftige papprør for å beskytte bildet under transport. Dette skader ikke bildet, men pakk det ut så snart du mottar det slik at det kan legges flatt igjen.

Oppdager du skader eller kvalitetsfeil på bildet ditt så send oss e-post med bilde av problemet så får vi trykket opp nytt bilde til deg så fort som mulig.

Fotopapirets egenskaper video

Se videoen med den verdensberømte fotografen David Lynch under som går gjennom egenskapene til dette papiret.

 

Opphenging, vedlikehold og info

Spesiallagde bilderammer

Det beste og flotteste alternativet er naturligvis å få spesiallaget en ramme som passer perfekt i størrelse og design. Her vil en profesjonell rammemaker kunne hjelpe deg å velge og lage en perfekt ramme til akkurat det bildet du har kjøpt. Det finnes mange rammemakere, men her er noen vi kan anbefale og som gir rabatt til deg som har kjøpt en fotoplakat fra Veggbilder.no. Bare oppgi at du ønsker å benytte deg av rabattavtalen med Veggbilder.no og ordrenr på bestillingen din.

Artifix (Oslo)

Artifix har to rammeverksted i Oslo, på Sagene og på St.Hanshaugen. De gir deg som Veggbilder.no kunde 15% på spesiallagde rammer. «Som eksperter på kunst hjelper vi deg med å finne riktige rammer ut fra det personlige preget du ønsker å gi kunstverket du har kjøpt. Trenger du nye rammer kan vi lage det du måtte ønske! Vi har årevis med erfaring og vet ganske raskt hva som skaper ditt personlige uttrykk.»

BGA fotobutikk

BGA fotobutikk (link til smart rammevelger) har et stort utvalg ferdige rammer og de lager litt mindre eksklusive custom rammer på bestilling til en svært god pris.

Standardrammer

Kjøp rimelige og gode rammer fra f.eks. IKEA, flere av plakatstørrelsene er i standardstørrelser som gjør det enklere å finne rimelige rammer. Det blir selvfølgelig enda finere med en spesiallaget ramme fra din lokale rammemaker. Eller finn en gammel elegant ramme til bildet på f.eks. et loppemarked.

BGA fotobutikk har standardrammer og lager rammer på mål til en grei pris.

Alle våre bilder kan bestilles på Kunstpapir, i en rekke forskjellige størrelser og også spesialstørrelser om du ønsker en annen størrelse (maks 3000x1000cm).

Inspirasjon bilder på kunstpapir

Veggbilder.no