Kunstpapir nærbilde

Kunstpapir bilder

Eksklusivt tykt matt syrefritt kunstpapir av 100% bomull, til innramming

Flott til farger og sort-hvitt. Vi bruker et galleriverdig helmatt kunstpapir, Hahnemühle Photo Rag, av 100% bomull i hele 308gr/m2. Nydelige farger og fine graderinger. Perfekt til montering i bilderamme. Dette er high end fotokunstpapir og trykk som skiller seg markant fra plakatbildene du får hos andre.
 • Anbefalt for
  Hjem og hytter
 • Best for
  Farge og sort-hvitt bilder
 • Materiale
  Hahnemühle Photo Rag 308 gsm
 • Overflate
  Veldig matt overflate med struktur. Tåler lite fysisk slitasje. Får lett fingeravtrykk.
 • Rengjøring
  Tørkes skånsomt med tørr klut eller blås bort støv
 • Oppheng
  Uten oppheng, bør rammes inn i glass

100 % bomullspapir på hele 330 g/m²

Andre referer til 190 g/m² fotopapir som tykt. Vårt kunstpapir på 308 g/m² i 100% bomull er i en annen klasse og kan fint henge på et museum. Hahnemühle Photo Rag 308 er syrefritt og lignin-fritt. Det er et ekstremt krevende papir å trykke på, men vi synes det er verdt det!

Det har en soft hvit overflate med ultraglatt strukturering som gir utmerkede bilder både i farge og sort-hvitt. Papiret har en kontrastrik gjengivelse av tonene i bildene og presis gjengivelse av et stort fargeområde. Det både føles og ser ut som det fineste kunstpapir av høy kvalitet.

Montering av kunstpapir i bilderamme

Kunstpapirbilder fortjener å bli montert trygt bak glass i en pen bilderamme. Kunstpapir bilder er veldig sårbare for skader og fingeravtrykk før innramming – vask hendene godt før håndtering eller bruk bomullshansker.

Tenk kreativt og bestill gjerne f.eks. tre matchende bilder som kan henges sammen. Velg noen som har lignende farger, kontrastfarger – eller gå for tre svart hvitt bilder som fungerer utmerket uansett andre farger i rommet.

Bilderammer

Vi har nå et lite utvalg bilderammer i lyse eik, sort og hvit kant. I størrelsene 50×70 og 70x1o0cm.

Bestiller du ramme samtidig som bilde settes bildet selvfølgelig inn i rammen før det sendes til deg.

Trygg forsendelse til deg

Kunstpapir sendes godt innpakket i kraftige papprør for å beskytte bildet under transport. Dette skader ikke bildet, men pakk det ut så snart du mottar det slik at det kan legges flatt igjen.

Oppdager du skader eller kvalitetsfeil på bildet ditt så send oss e-post med bilde av problemet så får vi trykket opp nytt bilde til deg så fort som mulig.

Opphenging, vedlikehold og info

Spesiallagde bilderammer

Det beste og flotteste alternativet er naturligvis å få spesiallaget en ramme som passer perfekt i størrelse og design. Her vil en profesjonell rammemaker kunne hjelpe deg å velge og lage en perfekt ramme til akkurat det bildet du har kjøpt. Det finnes mange rammemakere, men her er noen vi kan anbefale og som gir rabatt til deg som har kjøpt en fotoplakat fra Veggbilder.no. Bare oppgi at du ønsker å benytte deg av rabattavtalen med Veggbilder.no og ordrenr på bestillingen din.

Artifix (Oslo)

Artifix har to rammeverksted i Oslo, på Sagene og på St.Hanshaugen. De gir deg som Veggbilder.no kunde 15% på spesiallagde rammer. “Som eksperter på kunst hjelper vi deg med å finne riktige rammer ut fra det personlige preget du ønsker å gi kunstverket du har kjøpt. Trenger du nye rammer kan vi lage det du måtte ønske! Vi har årevis med erfaring og vet ganske raskt hva som skaper ditt personlige uttrykk.”

BGA fotobutikk

BGA fotobutikk (link til smart rammevelger) har et stort utvalg ferdige rammer og de lager litt mindre eksklusive custom rammer på bestilling til en svært god pris.

Standardrammer

Kjøp rimelige og gode rammer fra f.eks. IKEA, flere av plakatstørrelsene er i standardstørrelser som gjør det enklere å finne rimelige rammer. Det blir selvfølgelig enda finere med en spesiallaget ramme fra din lokale rammemaker. Eller finn en gammel elegant ramme til bildet på f.eks. et loppemarked.

BGA fotobutikk har standardrammer og lager rammer på mål til en grei pris.

Alle våre bilder kan bestilles på Kunstpapir, i en rekke forskjellige størrelser og også spesialstørrelser om du ønsker en annen størrelse (maks 300x100cm).

Inspirasjon bilder på kunstpapir

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier

Veggbilder.no