Betingelser ved kjøp

Vi tar forbehold om feil og gjør oppmerksom på at Veggbilder AS sitt ansvar for bestillingen er begrenset til bestillingens kostnad (det du har betalt).

Produksjonstid er 5-9 dager er estimert basert på erfaring og ikke garantert, men vi forsøker så godt vi kan å holde oss innenfor estimert tid. Levering med Posten/Bring varierer, ut i fra din adresse. Budbil fra trykkeriet til firma eller privatadresse i Oslo skjer så fort bildet er produsert og pakket trygt.

Ikke vær redd for å ta kontakt hvis det er noe du lurer på. Får du et bilde som ikke var som forventet, ta kontakt så fort som mulig. Det kan hende at det har skjedd en menneskelig glipp under produksjon eller mer vanlig, det har oppstått en skade under transport.

Unike bilder og begrenset opptrykk

Alle bilder og opptrykk er unike. Det kan være små eller større variasjoner på bilder som trykkes på forskjellige tidspunkt. 

Bildene trykkes i maksimalt 100 veggbilder i Norge (enkelte fotografer kan selge de samme bildene i andre land). Vi teller alle opptrykk av veggbilder 30cm +. Dvs at mindre bilder og bilder trykket i en kalender feks. ikke telles med i opplagstallet. For Limited edition bilder er det KUN 30 opptrykk uansett størrelse, materiale, land.

Kvalitetsgaranti, reklamasjon og byttemulighet

Se hva vi gjør for å sikre at du blir en av våre fornøyde kunder.

Angrerett og reklamasjon og transportskader

Bildene blir laget på bestilling og ditt bilde er trykket for akkurat deg. Derfor gjelder ikke 14 dagers åpen angrerett som man er vant til på nett.

«Når varen er fremstilt etter dine spesifikasjoner, det vil si varer som er fremstilt på bakgrunn av dine individuelle valg eller dersom varen har fått et tydelig personlig preg, er det ikke angrerett.» http://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/angre-+og+bytterett/har-jeg-angrerett

Se info om reklamasjon og transportskader her.

Personvernerklæring og sikkerhet

Les vår Personvernerklæring her.

Skrivefeil og feilprising

Vi gjør vårt beste for å unngå feil, men skulle det skje, at vi for eksempel la ut et bilde til 150,- istedenfor 1500,-, må vi ta forbehold om avvik og forbeholde oss retten til å avvise bestillinger.

Moms

Prisene du ser på bildene er inkludert 25% mva. Bestillingsbekreftelse og fakturaer (for firmakunder) spesifiserer mva.

Betalingsmetoder

Visa og MasterCard kortbetaling

Du betaler helt trygt med ditt vanlige bankkort eller kredittkort fra Visa eller MasterCard hos oss. Betalingen går direkte via vår samarbeidspartner Stripe som er en av verdens største betalingsformidlere for nettbutikker. Kredittkort informasjonen din blir aldri lagret på Veggbilder.no sin server, den sendes direkte og kryptert til Stripe sine strengt overvåkede servere, hvor den kun brukes til å gjennomføre betalingen.

Mens betalingen gjennomføres bør du ikke lukke vinduet eller gjøre noe før Veggbilder.no får bekreftet fra Stripe sin server at betalingen har gått gjennom, og deretter sendes du til vår betalingsbekreftelsesside som bare bekrefter at alt har gått bra, og du kan da lukke vinduet/surfe videre.

Vipps

Du skriver inn ditt mobilnummer og får automatisk en forespørsel om å betale for bestillingen i Vipps appen din.

Faktura for firmakunder

Er dere et firma/organisasjon? Da kan dere få tilsendt en regnskapsgodkjent faktura via e-post eller EHF. For kreditt og 30 dagers betalingsfrist, send e-post og be om dette, ellers må faktura betales før bildene trykkes.

For firmakunder leverer vi som standard til dør på dagtid, slik at dere slipper å dra på postkontoret.

Spørsmål om betaling?

Betalingsvalg og informasjon om hvordan du betaler kommer når du går gjennom kassen. Ta kontakt om du har spørsmål om betaling.

Kjøpe veggbilde til jul? Se bestillingsfrister

Bilder før jul? Bestill tidlig! Bestillingsfrist (se detaljer) for lerretsbilder og kunstpapir er mandag 13. desember, alu-bilder mandag 6. desember (13. desember for Oslo og N. Follo).

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier

Veggbilder.no