Betaling og kjøpsvilkår

Betingelser ved kjøp

Vi tar forbehold om feil og gjør oppmerksom på at Veggbilder AS sitt ansvar for bestillingen er begrenset til bestillingens kostnad (det du har betalt).

Leveringstid er estimert basert på erfaring og ikke garantert, men vi forsøker så godt vi kan å holde oss innenfor estimert tid.

Ikke vær redd for å ta kontakt hvis det er noe du lurer på. Får du et bilde som ikke var som forventet, ta kontakt så fort som mulig. Det kan hende at det har skjedd en meneskelig glipp under produksjon eller mer vanlig, det har oppstått en skade under transport.

Angrerett og reklamasjon

Les om angrerett og reklamasjon før du bestiller, siden vi bare selger spesiallagde produkter har man ikke den samme angretten som når du bestiller hyllevarer.

Unike bilder og opptrykk

Alle bilder og opptrykk er unike. Det kan være små eller større variasjoner på bilder som trykkes på forskjellige tidspunkt. Det er ikke mulig, med mindre det er spesifikt avtalt med oss og vi har fått eksakte mål (på kundens ansvar), å bytte ut et bilde med et annet på veggen, der det brukes gjennomgående bolter, da plasseringen av disse er unike per gang/bilde/størrelse.

Personvernerklæring og sikkerhet

Les vår Personvernerklæring her.

Skrivefeil og feilprising

Vi gjør vårt beste for å unngå feil, men skulle det skje, at vi for eksempel la ut et bilde til 150,- istedenfor 1500,-, må vi ta forbehold om avvik og forbeholde oss retten til å avvise bestillinger.

Moms

Prisene du ser på bildene er inkludert 25% mva. Bestillingsbekreftelse og fakturaer (for firmakunder) spesifiserer mva.

Betalingsmetoder

Visa og MasterCard kortbetaling

Du betaler helt trygt med ditt vanlige bankkort eller kredittkort fra Visa eller MasterCard hos oss. Betalingen går direkte via vår samarbeidspartner Stripe som er en av verdens største betalingsformidlere for nettbutikker. Kredittkort informasjonen din blir aldri lagret på Veggbilder.no sin server, den sendes direkte og kryptert til Stripe sine strengt overvåkede servere, hvor den kun brukes til å gjennomføre betalingen.

Mens betalingen gjennomføres bør du ikke lukke vinduet eller gjøre noe før Veggbilder.no får bekreftet fra Stripe sin server at betalingen har gått gjennom, og deretter sendes du til vår betalingsbekreftelsesside som bare bekrefter at alt har gått bra, og du kan da lukke vinduet/surfe videre.

Vipps

Du får opp totalsum og vårt Vipps nr, og så overfører du dit. Raskt og enkelt.

Faktura for firmakunder

Er dere et firma/organisasjon? Da kan dere få tilsendt en regnskapsgodkjent faktura via e-post eller EHF. For kreditt og 30 dagers betalingsfrist, send e-post og be om dette, ellers må faktura betales før bildene trykkes.

For firmakunder leverer vi som standard til dør på dagtid, slik at dere slipper å dra på postkontoret.

Paypal

Betaling for bilder kjøpt i nettbutikken kan gjøres trygt og sikkert gjennom vår betalingsformidler PayPal, fra din PayPal konto eller ditt MasterCard / Visa kort (du trenger ikke å ha en egen PayPal konto for å betale med kort). PayPal er en av verdens største betalingsformidlere på nett og brukes av tusenvis av nettbutikker og privatpersoner. Veggbilder.no får ikke tilgang til kredittkortdataene eller annen betalingsinformasjon om deg fra PayPal, og lagrer følgelig heller ikke denne.

Betalinger med PayPal

 

Spørsmål om betaling?

Betalingsvalg og informasjon om hvordan du betaler kommer når du går gjennom kassen. Ta kontakt om du har spørsmål om betaling.

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier

Bestill innen mandag 17. for sansynlig (så lenge Posten ikke stopper opp) levering innen julaften. Fjern