Betaling

Norske Dintero er vår betalingspartner og alle transaksjoner går via deres sikre løsninger. Alle kjøp er normalt basert på forhåndsbetaling, da bildene produseres på bestilling. Beløpet debiteres fra ditt kort umiddelbart ved bestilling, senest rett før bilde(ne) sendes til trykking.

Ønsker du fakturakopi for kjøp uten du har opprettet en konto (din oversikt finner du på min konto), så bare send oss en epost, så sender vi deg dette som PDF.

Visa og MasterCard kortbetaling

Du betaler helt trygt med ditt vanlige bankkort eller kredittkort fra Visa eller MasterCard hos oss. Betalingen går direkte via vår samarbeidspartner Stripe som er en av verdens største betalingsformidlere for nettbutikker. Kredittkort informasjonen din blir aldri lagret på Veggbilder.no sin server, den sendes direkte og kryptert til Stripe sine strengt overvåkede servere, hvor den kun brukes til å gjennomføre betalingen.

Mens betalingen gjennomføres bør du ikke lukke vinduet eller gjøre noe før Veggbilder.no får bekreftet fra Stripe sin server at betalingen har gått gjennom, og deretter sendes du til vår betalingsbekreftelsesside som bare bekrefter at alt har gått bra, og du kan da lukke vinduet/surfe videre.

Vipps

Du skriver inn ditt mobilnummer og får automatisk en forespørsel om å betale for bestillingen i Vipps appen din.

Walley faktura og Walley delbetaling for privatpersoner

Hvis du ønsker kan du velge faktura med 30 dagers betalingfrist, eller delbetaling for å fordele kjøpet over flere nedbetalinger. Dette er en avtale mellom deg som kunde og Walley og egne vilkår gjelder. Kjøpet blir umiddelbart fullført på samme måte som Vipps/kortbetaling og det tar ikke lengre tid å få bilde(ne).

Faktura for firmakunder

For kjøp opp til 50.000,- (husk at prisene våre vises inkl mva) og om du ikke har spesielle krav til faktura kan du velge Walley B2B i kassen.
For større kjøp eller om du har behov for tilpasning av faktura eller EHF, ta kontakt slik at vi får registrert en firmakonto først, og da får du opp et annet betalingsvalg for Tilpasset Firma faktura som vi håndterer helt manuelt.  Husk å huke av for “Opprett konto” og skriv inn firmanavn i første siden i kassen (skjult felt). 

Instruksjoner for levering kan du skrive i kommentarfeltet i kassen eller sende oss i forkant/etterkant. For firmakunder leverer vi som standard til dør på dagtid, slik at dere slipper å dra på postkontoret.

Skrivefeil og feilprising

Vi gjør vårt beste for å unngå feil, men skulle det skje, at vi for eksempel la ut et bilde til 150,- istedenfor 1500,-, må vi ta forbehold om avvik og forbeholde oss retten til å avvise bestillinger.

Valuta og moms

Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK).

Bildeprisene er inkludert 25% mva. Alle bilder selges med mva, med mindre de skal sendes til andre land. Bestillingsbekreftelse og fakturaer (for firmakunder) spesifiserer mva.

Spørsmål om betaling?

Betalingsvalg og informasjon om hvordan du betaler kommer når du går gjennom kassen. Ta kontakt om du har spørsmål om betaling.

Kjøpsvilkår og viktig info

Vi tar forbehold om feil og gjør oppmerksom på at Veggbilder AS sitt ansvar for bestillingen er begrenset til bestillingens kostnad (det du har betalt).

Produksjonstid er 5-9 dager er estimert basert på erfaring og ikke garantert, men vi forsøker så godt vi kan å holde oss innenfor estimert tid. Levering med Posten/Bring varierer, ut i fra din adresse. Budbil fra trykkeriet til firma eller privatadresse i Oslo skjer så fort bildet er produsert og pakket trygt.

Ikke vær redd for å ta kontakt hvis det er noe du lurer på. Får du et bilde som ikke var som forventet, ta kontakt så fort som mulig. Det kan hende at det har skjedd en menneskelig glipp under produksjon eller mer vanlig, det har oppstått en skade under transport.

Frakt

Alu-plate bilder større enn 140cm er for store for post i butikk, og må leveres på døren. 

Post i butikk sendinger kan leveres på døren på kveldstid, som en ekstratjeneste fra Posten (ca 90kr). 

Ved levering på døren til adresse utenfor allfarvei (feks enkelte hytte-adresser) kan ekstra kostnad tilkomme, men vi tar da kontakt først.

Levering til (firma)adresse med Bring inkluderer 1 leveringsforsøk, om ingen er tilstede må vi viderefakturere kostnad for nye forsøk.

Unike bilder og begrenset opptrykk

Alle bilder og opptrykk er unike. Det kan være små eller større variasjoner på bilder som trykkes på forskjellige tidspunkt. 

Bildene trykkes i maksimalt 100 veggbilder i Norge (enkelte fotografer kan selge de samme bildene i andre land). Vi teller alle opptrykk av veggbilder 30cm +. Dvs at mindre bilder og bilder trykket i en kalender feks. ikke telles med i opplagstallet. For Limited edition bilder er det KUN 30 opptrykk uansett størrelse, materiale, land.

Kvalitetsgaranti, reklamasjon og byttemulighet

Se hva vi gjør for å sikre at du blir en av våre fornøyde kunder.

Angrerett

Bildene blir laget på bestilling og ditt bilde er trykket for akkurat deg. Derfor gjelder ikke 14 dagers åpen angrerett som man er vant til på nett.
“Når varen er fremstilt etter dine spesifikasjoner, det vil si varer som er fremstilt på bakgrunn av dine individuelle valg eller dersom varen har fått et tydelig personlig preg, er det ikke angrerett.” http://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/angre-+og+bytterett/har-jeg-angrerett

Reklamasjon

Som et varig produkt som er ment til å vare mer enn 2 år, er reklamasjonstiden på veggbilder 5 år. 

Selv om den absolutte fristen er to eller fem år, må du reklamere innen rimelig tid fra du oppdaget mangelen. Hvis ikke, kan du miste kravet ditt mot selger. fra Forbrukerradet.no

Vi vil helst at du oppdager feil så fort som mulig slik at vi får ryddet opp så fort som mulig, da det er lite sansynlig at denne typen varer skal utvikle en mangel over tid. Alle bilder som utsettes for UV lys eller andre ytre påkjenninger som fukt og store temperatursvingninger vil kunne påvirkes negativt over tid, og dette er naturlig slitasje som er utenfor vår kontroll. Det er en grunn til at det er dyrt å bygge museer/gallerier. Alu-plate er de som tåler best slike ytre påkjenninger. Ved godkjent reklamasjon vil vi gjøre det vi kan for å rette opp i feilen, som i de fleste tilfeller betyr opptrykk av nytt bilde. Med mindre annet er avtalt returneres det orginale bildet til oss, for vår kostnad.

Transportskader

Se info om transportskader her.

Personvernerklæring og sikkerhet

Les vår Personvernerklæring her.

Til toppen

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier

Veggbilder.no