Hva, hvem og hvordan
Om Veggbilder.no og vi som står bak

Veggbilder.no er en etablert norsk nettbutikk med ett fokus: fotokunst og digital kunst på veggbilder av høy kvalitet, trykket på bestilling, levert sammen med god service. Vi forsøker å forenkle alt så langt som mulig, for å gjøre det enklere for deg å velge bilde og vite hva det koster, så derfor er prisen du ser det du betaler. Vi har alltid inkludert fri frakt. Vi har et stort utvalg unik fotokunst, fra norske fotografer. Her finner du ingen slitte standardbilder fra bildebanker. Alle bildene er nøye utvalgt og kyndig bearbeidet, slik at det ferdige bildet du får, holder svært høy standard.

Vi startet opp i 2011 og har tusenvis av fornøyde kunder fra hele Norge. De er først og fremst privatpersoner men også mange bedrifter og offentlige foretak som ser verdien fotokunst bilder på veggene.

Lurer du på hva kundene våre synes om oss, kan du lese det her. Og se bildene vi har fått tilsendt fra fornøyde kunder!

Kreativitet, godt håndtverk og stemningsskapende bilder!

Hvem står bak?

Veggbilder.no er et enkeltmannsforetak registrert i Brønnøysundregisteret som Veggbilder.no Eikeland. Organisasjonsnummer: 882578062MVA, og eies/drives av Peder Aaserud Eikeland, som samarbeider med en rekke utvalgte fotografer og to forskjellige trykkerier. Samarbeidspartner for trykking av lerretsbilder og fotopapir bilder er Eurofoto, mens bilder på fotoduk og aluminium trykkes i samarbeid med Reklamepartner AS.
Adresse: Nygårds Allé 10D, 0871 Oslo
Telefon: 400 90 629
E-post: post alfakrøll veggbilder.no 

Historien bak Veggbilder.no

Peder Veggbilder.no er resultatet av det som begynte som et ønske om å vise frem og selge bildene mine. 

Med foto som hobby og fulltidsjobb som webdesigner begynnte jeg å planlegge første versjon av nettbutikken høsten 2009, og i starten av 2011 begynnte det å ligne på en nettbutikk. Det ble tidlig klart for meg at når nettbutikken var kommet forbi første fase så skal flere fotografer få bidra til bildeutvalget. Veggbilder.no tilbyr nå et bredt utvalg bilder av høy fotografisk kvalitet med motiver og uttrykk for ditt personlige valg.
Peder 

Sosiale medier

Temasider

↑ Hopp til toppen