Foretaket

Veggbilder AS er et norsk foretak og en videreføring av enkeltmannsforetaket Veggbilder.no Eikeland, etter at veksten har økt jevnt siden oppstart i 2011. 

Veggbilder AS
918822860 MVA
Foretaksregisteret

Adresse: Nygårds Allé 10D, 0871 Oslo
Telefon: ‭910 02 115‬
E-post: hei alfakrøll veggbilder dott no

Hvem står bak

Bak Veggbilder står Peder Aaserud Eikeland, som også er én av fotografene. Peder har jobbet med foto og bildebehandling i mer enn tyve år, ved siden av en karriere som UX designer (brukersentrert design av websider, apper, fagsystemer ol.).

I den daglige driften er også Tor Arne Hotvedt, som har fokus på sosiale medier og markedsføring, samt kundeservice. 

Veggbilder samarbeider tett med trykkeriene Repix i Breim og Rolf Ottesen i Oslo, som på kyndig vis trykker og sender ut fotokunstbildene våre til kunder over hele Norge.

Hvordan begynte det

Veggbilder.no er resultatet av det som begynte som et ønske om å vise frem og selge bildene mine, slik at andre også kunne få henge de på veggen.
Med foto som hobby og fulltidsjobb som webdesigner, startet jeg å planlegge første versjon av nettbutikken høsten 2010. I starten av 2011 begynte det å ligne på noe. Det var en bratt læringskurve å drive nettbutikk, selv om jeg tidligere hadde vært med å designe andre. Det ble tidlig klart for meg at når Veggbilder.no var kommet forbi første fase, så skulle flere fotografer få bidra til bildeutvalget. Mine egne bilder alene ble et altfor smalt utvalg. Veggbilder.no representerer i dag 17 fotografer. Vi tilbyr nå et bredt utvalg bilder av høy fotografisk kvalitet med motiver og uttrykk for ditt personlige valg.
Peder

Så enkelt som mulig

Vi forsøker å forenkle alt så langt som mulig, for å blant annet gjøre det enklere for deg å velge bilde og se hva det koster. Derfor er prisen du ser det du betaler. Vi har alltid inkludert fri frakt (i fastlandsnorge), og vi legger alltid godviljen til for å få fornøyde kunder. 

Konseptet vårt

Veggbilder er en liten, entusiastdrevet bedrift som selger bilder på vegne av en rekke norske fotografer. Ved å samle bilder fra mange fotografer, kan enda flere finne sine favorittbilder på ett sted. Du kjøper altså bilder fra fotografene selv (som alle får betalt per salg), i motsetning til et stort, internasjonalt firma med trykkeri i lavkostland.

Trykking i høyeste kvalitet i Norge (+ frakt) er inkludert i prisen. Det gjør det mulig for oss å fortsette å ta flotte bilder (fotoutstyr og reiser er dyrt). Vi har alle andre dagtidsjobber ved siden av, og mange av oss familie. Vi er derfor ikke så lett tilgjengelige på telefon eller raske til å svare på e-post, men vi gjør så godt vi kan for at du ikke skal vente lenge på viktige spørsmål. Takk for forståelsen!

Fotografene og bildene deres er det viktigste vi har. Det ligger uttallige timer fotografering (i all slags vær) og tidkrevende etterbehandling bak alle bildene for å skape det uttrykket fotografen så for seg. Vi har ingen stock photos. Bildene selges i maks 100 eksemplarer, 30 for limited edition bilder. Her finner du ingen slitte standardbilder fra bildebanker. Alle bildene er nøye utvalgte og kyndig bearbeidet, slik at det ferdige bildet du får holder svært høy standard. Hvis du lurer på hvordan vi forholder oss til bildemanipulasjon og redigering, har vi skrevet om det her: Hva er ekte og skapte bilder?

Vi elsker fotografering og å skape bilder! Vi vil veldig gjerne dele bildene våre med deg, slik at du også kan få glede av dem.

Bildene trykkes i høy kvalitet på en rekke materialer. Les om materialvalgene: Materialer

Til toppen

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier

Veggbilder.no