Konseptet vårt

Konseptet vårt er å samle fotokunst fra norske fotografer i et oversiktlig galleri/nettbutikk og gjøre det enkelt å finne og bestille veggbilder og plakater som trykkes på bestilling, i selvvalgt størrelse og materiale, i høy kvalitet.

Vi forsøker å forenkle alt så langt som mulig, for å gjøre det enklere for deg å velge bilde og vite hva det koster, så derfor er prisen du ser det du betaler. Vi har alltid inkludert fri frakt. Vi har et stort utvalg unik fotokunst, fra norske fotografer. Her finner du ingen slitte standardbilder fra bildebanker. Alle bildene er nøye utvalgt og kyndig bearbeidet, slik at det ferdige bildet du får, holder svært høy standard.

Vi elsker fotografering og å skape bilder! Og vi vil veldig gjerne dele bildene våre med deg slik at du også kan få glede av de.

Historien bak

Veggbilder.no er resultatet av det som begynte som et ønske om å vise frem og selge bildene mine slik at andre også kunne få henge de på veggen.
Med foto som hobby og fulltidsjobb som webdesigner begynnte jeg å planlegge første versjon av nettbutikken høsten 2010, og i starten av 2011 begynnte det å ligne på en nettbutikk. Det var en bratt læringskurve på å drive nettbutikk, selv om jeg tidligere hadde vært med å designe andre. Det ble tidlig klart for meg at når Veggbilder.no var kommet forbi første fase så skal flere fotografer få bidra til bildeutvalget. For mine egne bilder alene ble et alt for smalt utvalg. Veggbilder.no representerer i dag 17 fotografer, og tilbyr nå et bredt utvalg bilder av høy fotografisk kvalitet med motiver og uttrykk for ditt personlige valg.

Foretaket

Veggbilder AS er et norsk foretak, en viderføring av enkeltmannsforetaket Veggbilder.no Eikeland etter som veksten har økt jevnt siden oppstart i 2011. Bak Veggbilder står Peder Aaserud Eikeland, som også er én av fotografene. Veggbilder representerer en rekke fotografer som får en god andel av salgsprisen. Vi er alltid på utkikk etter nye dyktige fotografer som kan utvide bredden og dybden av bildeutvalget vårt, slik at enda flere finner sitt favorittbilde som de kan bestille som veggbilde eller fotoplakat.

918822860 MVA
Foretaksregisteret

Adresse: Nygårds Allé 10D, 0871 Oslo
Telefon: 400 90 629
E-post: hei alfakrøll veggbilder dott no

 

Fotografene og bildene

Fotografene ER Veggbilder.no, og alt arbeid som ligger bak alle bildene og de uttallige timene med fotografering (i all slags vær) og tidkrevende etterbehandling for å skape det uttrykket fotografen så for seg. Vi har ingen stock photos. Bildene selges i maks 500 eksemplarer, 30 for limited edition bilder.

Bildene trykkes i høy kvalitet på en rekke materialer, les om materialvalgene.

3 for 2 på lerretsbilder fra samme fotograf

Bestill 2 lerretsbilder fra samme fotograf og kommenter på bestillingen hvilket gratis bonusbilde du vil ha! Bonusbildet må være fra samme fotograf som de du har bestilt og i samme størrelse som det minste av de to.

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!