Konseptet vårt

Veggbilder er et lite entusiastdrevet foretak, som selger bilder på vegne av en rekke norske fotografer. Ved å samle bildene fra mange fotografer kan enda flere finne sine favorittbilder på ett sted. Du kjøper altså bilder fra fotografene (som alle får betalt per salg) og ikke et stort internasjonalt firma med trykking i lavkostland.

Det du betaler dekker trykking i høyeste kvalitet i Norge (+ frakt) og gjør det mulig for oss å fortsette å ta flotte bilder (fotoutstyr og reiser er dyrt). Vi har alle andre dagtidsjobber ved siden av, og mange av oss familie, og vi er derfor ikke så lett tilgjengelig på telefon eller raske svar på e-post, men vi gjør så godt vi kan for at du ikke skal vente lenge på viktige spørsmål. Takk for forståelsen.

Fotografene og bildene deres er det viktigste vi har, og alt arbeid som ligger bak alle bildene og de uttallige timene med fotografering (i all slags vær) og tidkrevende etterbehandling for å skape det uttrykket fotografen så for seg. Vi har ingen stock photos. Bildene selges i maks 100 eksemplarer, 30 for limited edition bilder. Her finner du ingen slitte standardbilder fra bildebanker. Alle bildene er nøye utvalgt og kyndig bearbeidet, slik at det ferdige bildet du får, holder svært høy standard.

Vi elsker fotografering og å skape bilder! Og vi vil veldig gjerne dele bildene våre med deg slik at du også kan få glede av de.

Bildene trykkes i høy kvalitet på en rekke materialer, les om materialvalgene.

Så enkelt som mulig

Vi forsøker å forenkle alt så langt som mulig, for å blant annet gjøre det enklere for deg å velge bilde og se hva det koster, så derfor er prisen du ser det du betaler. Vi har alltid inkludert fri frakt og vi legger alltid godviljen til for å få fornøyde kunder. 

Historien bak

Veggbilder.no er resultatet av det som begynte som et ønske om å vise frem og selge bildene mine slik at andre også kunne få henge de på veggen.
Med foto som hobby og fulltidsjobb som webdesigner startet jeg å planlegge første versjon av nettbutikken høsten 2010, og i starten av 2011 begynte det å ligne på noe. Det var en bratt læringskurve på å drive nettbutikk, selv om jeg tidligere hadde vært med å designe andre. Det ble tidlig klart for meg at når Veggbilder.no var kommet forbi første fase så skal flere fotografer få bidra til bildeutvalget. For mine egne bilder alene ble et alt for smalt utvalg. Veggbilder.no representerer i dag 17 fotografer, og tilbyr nå et bredt utvalg bilder av høy fotografisk kvalitet med motiver og uttrykk for ditt personlige valg.

Foretaket

Veggbilder AS er et norsk foretak, en videreføring av enkeltmannsforetaket Veggbilder.no Eikeland, etter at veksten har økt jevnt siden oppstart i 2011. Bak Veggbilder står Peder Aaserud Eikeland, som også er én av fotografene. 

918822860 MVA
Foretaksregisteret

Adresse: Nygårds Allé 10D, 0871 Oslo
Telefon: 400 90 629
E-post: hei alfakrøll veggbilder dott no

Kjøpe veggbilde til jul? Se bestillingsfrister

Bilder før jul? Bestill tidlig! Bestillingsfrist (se detaljer) for lerretsbilder og kunstpapir er mandag 13. desember, alu-bilder mandag 6. desember (13. desember for Oslo og N. Follo).

Veggbilder.no