Tom Erik Smedal

Fotograf

Tom Erik Smedal, bosatt i Tvedestrand sammen med to barn og samboer. Han er ingeniør av yrke og har tatt med seg noe av den tekniske presisjonen inn i sine fotografier. Gjennom engasjement i Arendal Fotoklubb og Norsk Selskap For Fotografi (NSFF) er han en hyppig deltager i nasjonale- og internasjonale konkurranser, der flere hederstegn har blitt oppnådd (NSMiF, ENFIAP,ENSFF). 

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det er nok langt på vei riktig også innen fotografering, hvor jeg i dag bruker Leica S og M systemet. Til tross for at dette på mange måter er gårsdagens teknologi, med få og enkle funksjoner, så innehar de også noen unike egenskaper jeg ikke vil være foruten. Både S og M-systemene leverer billedkvalitet av ypperste klasse, der resultatet bør betraktes på en stor utskrift for å forstå hvilke detaljrikdom som er i disse bildefilene.

Men, uten lidenskap og tanker om hva en skal fotografere, hjelper det ikke med god teknologi eller kostbart utstyr. Et godt bilde må komme innenfra! Mer om dette på hjemmesiden: tomeriksmedal.no

 

Mine favorittbilder

Mine nyeste bilder