Personvernerklæring

Hvem er behandlingsansvarlig?

Veggbilder AS er dataansvarlig for behandlingen av de personopplysningene, som vi har mottatt om deg.

Veggbilder AS
Nygårds Allé 10D
org 918822860
E-post skjema
Tlf. ‭400 90 629‬

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor

Vi ber kun om den informasjonen vi er avhengig av for å sende deg det du kjøper og juridisk for regnskap og reklamasjonsbehandling: navn og adresse.

E-post for å gi deg en raskere bekreftelse på kjøp og utsending, og evt. avklaringer vi trenger. I tillegg til telefonnr som gjør at du får forsendelse info fra Posten eller PostNord.

Denne informasjonen benyttes for å levere varene, samt evt kontakte deg vedrørende bestillingen. Vi er også pålagt å oppbevare slik informasjon i forbindelse med regnskap, i tilegg til garanti og reklamasjonsbehandling.

Kjøp som gjest eller registrert bruker?

Hvis du som kjøper velge å ikke opprette en kundekonto vil vi ikke kunne koble flere kjøp du har gjort. Hvis du oppretter en konto første gangen og senere logger inn før du handler, vil du kunne logge inn på Min side og på samme vis som oss, se alle kjøpene du har gjort samlet.

Kontaktskjemaer

Målet med å ha et kontaktskjema og spørsmål om bilder skjema, hvor kunder og andre kan sende inn opplysninger til, er for å kunne yte god service, og svare på henvendelser. Man kan i samme skjemaer huke av for om man ønsker å bli lagt til nyhetsbrevet.

Firmakjøp med enkeltmannsforetak

Har du et enkeltmannsforetak og ønsker faktura med kreditt, dvs betaling etter mottak av produktet, vil vi gjøre en kredittvurdering av foretaket, som vil da omfatte deg som person siden det ikke er noe tydelig skille.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Analyse

For å bedre forstå hva dere som kunder er interessert i og kunne tilpasse bildeutvalget, analyserer vi besøksstatistikken på Veggbilder.no med Google Analytics, som bl.a. er basert på din IP adresse, men IP adressen blir ikke koblet mot personopplysninger som navn.

Vi bruker også Google Adwords, Hotjar

Hvem vi deler dine opplysninger med

Når du betaler med Vipps, kort (Stripe) eller PayPal har vi ingen tilgang til betalingsinformasjon som kredittkortnummer og lignende du oppgir til de. Betalingsinformasjon blir sendt direkte til betalingspartnerens server og lagres aldri hos oss.

Vi vil aldri selge, gi bort, eller på annen måte formidle til tredjepart, personopplysninger som epostadresse, navn, adresse, telefonnr for andre formål enn de som er oppgitt her.
Regnskapsfører.
Opplysningene deles med trykkeriene vi samarbeider med, og transportør (Posten, PostNord eller budbil).

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For kunder/brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Google Analytics lagrer enkelte statistikker koblet mot en bruker ID (men ikke knyttet direkte til ditt navn). Disse slettes automatisk etter 24mnd.

Regnskap.

Ordrer i nettbutikken

Rettighetene dine

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Rett til sletting / bli glemt

I spesielle tilfeller har du rett til å få opplysninger om deg slettet, før tidspuktet for vår ordinære, generelle sletting skjer.
Vi kan slette alle spor av deg fra nettbutikken vår, Hotjar og Google Analytics, men regnskapsloven krever at enkelte opplysninger blir lagret i vårt regnskapssystem Tripletex.

Når det gjelder nyhetsbrevet vårt har du to muligheter, du kan stoppe abonnementet (E-post skjema), eller du kan be om å bli slettet/glemt. Hvis du stopper abonnementet vil dataene (e-post adresse, navn, historikk) fortsatt være lagret, men du vil ikke motta noen flere nyhetsbrev fra oss. Ber om å bli slettet/glemt vil vi gå inn og slette alle data om deg iløpet av 30 dager.

Kontaktinformasjon

Veggbilder AS
Nygårds Allé 10D
org 918822860
E-post skjema
Tlf. ‭400 90 629‬

Tilleggsinformasjon

Norsk lovverk gjelder da Veggbilder AS er registert i Norge.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi har installert spesiell programvare for å hindre angrep.

Alle sider på veggbilder.no kjøres over SSL (https), slik at ingen andre på nettverket du bruker kan se din personinfo, handlekurv eller persondata som du deler med oss når du handler.

Våre rutiner for datalekkasjer

Ved datalekkasjer vil vi så fort som mulig informere alle som kan være berørt.

Klage til Datatilsynet

Du har rett til å sende inn en klage til Datatilsynet, hvis du er misfornøyd med måten vi behandler dine personopplysninger på. Du finner Datatilsynets kontaktopplysninger på www.datatilsynet.no.

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier