Inspirasjonsbilder

Se alle inspirasjonsbilder fra bedrifter og andre offentlige lokaler.

Noen veggbilder ideer

  • Trenger dere både bilder OG navn på møterommene? Velg et tema hvor vi har mange bilder, som fjelltopper, norske dyr, byer osv. Og så kan møterommene oppkalles etter stedene/motivene: Breidtinden, Segla, Store Skagastølstind, Store Dyrhaugstind osv.
  • Bilder til mange kontorer? Velg et tema i fellesskap, la alle foreslå tre motiver hver, og så loddtrekning på de bildene som flere vil ha.

Ta kontakt for spørsmål, råd og spesielle ønsker!

Faktura

Få tilsendt en regnskapsgodkjent faktura via e-post eller EHF (skriv EHF og org nr i kommentarfeltet i kassen). Ønsker du mer enn 5 arb. dager kreditt, ta kontakt før eller etter bestilling.

Du kan få ettersendt faktura til regnskap ved Vipps/kortbetaling, hvis du ikke trenger kreditt.

For firmakunder leverer vi som standard gratis frakt med til dør på dagtid, slik at dere slipper å dra på postkontoret.

Faste rabattavtaler

Har du planer om større innkjøp (over 20.000,- eks mva), eller er du allerede en av våre beste kunder?  Ta kontakt med oss først, så kan vi gi dere fast 20% på alle kjøp, eller 25% på bilder trykket med en diskreet Veggbilder logo nederst i venstre hjørne. Obs. rabattavtale gjelder ikke det to minste størrelsene våre som allerede er priset ned (50x70cm og 70x100cm og tilsvarende), Bestselger og Limited edition bilder.

Montering av bilder

Vi kan hjelpe dere med profesjonelle montører som henger opp bildene i forskjellige typer vegger trygt og effektivt. I Oslo området har vi en fast montør, og for resten av landet har vi en liste med montører vi kan videreformidle. Montering faktureres i etterkant med 1000,- kr timen eks mva.

Hjelp til å velge bilder

Har dere mange rom å innrede eller bare er usikker på alle valgene så hjelper vi dere gjerne med valg av materiale, størrelser og motiver. Vi er også i ferd med å inngå samarbeid med interiørdesignere som kan gjennomføre befaringer og hjelpe dere å skape en helhet.

Trykke egne bilder

 Har dere egne bilder som dere ønsker å få trykket profesjonelt? Det er ikke et krav til å bestille fra vår katalog, men dette er noe mange forespør, for å kombinere bedriftens egne bilder som betyr mye for de ansatte, med bilder fra våre fotografer. Vi hjelper dere å vurdere, bearbeide og optimalisere egne bildefiler (så lenge rettigheter til bildet er avklart). Prisen er 15% lavere enn tilsvarende størrelse fra vår egen katalog her på veggbilder.no.

Hvordan bestille

Du kan sende en e-post (hei alfakrøll veggbilder punktum no) med faktura og leveringsinfo + ønskede bilder, materiale og størrelse.

Eller bestill direkte via nettsiden, vi støtter B2B salg direkte, men send oss gjerne en e-post først så vi får opprettet en Bedriftskonto, om dere vil betale med faktura. Husk å trykke på “Firma?” i kassen så du får skrevet inn firmanavn. Ønsker du å få med bestillingsreferanse eller lignende kan du beskrive det i kommentarfeltet.

Vanlige spørsmål og svar

Frakt til bedrift

Vi leverer på døren med egen budbil i Oslo området, eller sender med Bring dør til dør på dagtid i resten av landet, kostnadsfritt.

Til toppen

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier

Veggbilder.no