Bestill materialprøver-pakke

tre magasinforsider med en bjørn i skogen.

Her kan du bestille en pakke med materialeprøver, helt gratis. Du får en konvolutt med det samme fargebildet (motivet er Bjørneklem), i A5 størrelse (halv A4 side), trykket på alu-plate, lerret og kunstpapir. Dette er for å hjelpe deg som lurer på hva du skal velge mellom av materialer og hvis du lurer på hvordan kvaliteten er. OBS. materialprøven er alltid av motivet Bjørneklem, det er ikke av et valgfritt bilde.

For å unngå å sende ut unødvendige materialprøver så ber vi deg beskrive kort hva du lurer på. Har du spørsmål vi tror vi kan svare på så gjør vi det først. 

Ved å sende inn dette skjemaet godkjenner du at Veggbilder AS kan behandle personopplysningene dine med det formål å sende deg ønsket materialprøve og å følge opp på e-post for å hjelpe deg. Opplysningene dine blir ikke brukt til noe annet formål, heller ikke nyhetsbrev (det kan du melde deg på om ønskelig) eller lignende.

Materialprøve

3 for 2 på bilder fra én fotograf! PS. Bestill før søndag 10. for levering til jul

Frist for bestillinger med forventet levering før jul er søndag 10. desember. Vi trykker og sender fortløpende også etter dette.  I Oslo området (spør om i tvil) kan vi levere alu-bilder med budbil (fortsatt kostnadsfritt), med bestillingsfrist så sent som 18. desember.

Til og med søndag 10. des. får du et gratis bonusbilde (perfekt julegave?) hvis du bestiller to bilder av samme fotograf. Send oss en epost rett etter bestilling med link til ønsket motiv (fra samme fotograf som de to første, ikke Bestselger eller LE) og materiale+størrelse (tilsvarende det rimeligste av de to du har bestilt). Se alle fotografene våre og finn bilder fra din favoritt.

Finn ditt nye bilde!

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier

Veggbilder.no