Veggdekor bildematerialer

Velg riktig materiale for bildet

Valg av bildemateriale er viktig og vil påvirke bildets uttrykk. Det vil alltid være slik at noen bilder egner seg litt bedre på noen bildematerialer, men vår erfaring er at det er mye viktigere at bildematerialet matcher med stilen man har ellers i rommet/huset/hytta. Lerretsbilder og innrammede kunstpapir bilder passer fint de fleste steder men gir et med tradisjonelt utseende, mens alu-plater med skjult oppheng passer bedre inn i en mer moderne stil.

tre magasinforsider med en bjørn i skogen.
Synes du det er vanskelig å velge materiale (alu-plate, lerret, kunstpapir) eller vite hvordan kvaliteten på bildene er, så kan du bestille en gratis materialprøve pakke.

Når du har mottatt et bilde fra oss, finner du nyttig info om montering og opphenging her.

3 for 2 på bilder fra én fotograf! PS. Bestill før søndag 10. for levering til jul

Frist for bestillinger med forventet levering før jul er søndag 10. desember. Vi trykker og sender fortløpende også etter dette.  I Oslo området (spør om i tvil) kan vi levere alu-bilder med budbil (fortsatt kostnadsfritt), med bestillingsfrist så sent som 18. desember.

Til og med søndag 10. des. får du et gratis bonusbilde (perfekt julegave?) hvis du bestiller to bilder av samme fotograf. Send oss en epost rett etter bestilling med link til ønsket motiv (fra samme fotograf som de to første, ikke Bestselger eller LE) og materiale+størrelse (tilsvarende det rimeligste av de to du har bestilt). Se alle fotografene våre og finn bilder fra din favoritt.

Finn ditt nye bilde!

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier

Veggbilder.no