Alu-plate nærbilde

Alu-plate bilder

Galleriverdig matt hvit alu med skjult oppheng

Bilder på alu-plate får elegant og stilrent utseende. Flott til farger og sort-hvitt. Direktetrykk på silkematt (ingen gjenskinn/refleksjoner) hvit 3mm Dibond aluminiumsplate med imponerende fargegjengivelse og detaljnivå, som gir en eksklusiv gallerifølelse. Leveres med skjult opphengsramme festet bakpå.
 • Anbefalt for
  Hjem, hytter, kontorer, offentlige lokaler, ute
 • Materiale
  3mm matt hvit Dibond aluminiumsplate
 • Overflate
  Matt og hard. Tåler mer enn lerret
 • Rengjøring
  Rengjøres forsiktig med våt mikrofiberklut
 • Oppheng
  Skjult oppheng, alu-profil ramme bak

Fra fotografering til alu-plate veggbilde

Vi skal være de alle beste i Norge på å levere fotokunst til folk flest, i kompromissløs kvalitet. Våre utvalgte fotografer investerer mye kunnskap, tid og penger for å skape fantastiske bildemotiver i topp teknisk kvalitet og høy oppløsning. Så trykkes disse på bestilling på noe av det råeste utstyret på markedet. Vi har valgt å fokusere på kvalitet fremfor pris, uten at det betyr at bildene skal koste en formue. Et bilde fra Veggbilder.no skal være det beste alternativet for deg som ønsker personlig og unik veggdekor. 

Trykk direkte på Dibond aluminium

Aluminiumsbildene våre trykkes direkte på en 3mm hvitlakkert Dibond aluminiumsplate. Denne overflaten i kombinasjon med en av markedets råeste storformat printere gir fantastisk detaljnivå, presise toner og imponerende farger, mens sort-hvitt bilder får ekstra dype sort-toner.

Dibond er et stivt, lett og stabilt materiale som ikke påvirkes av temperatur eller luftfuktighet. Aluminiumsplatene består av en indre syntetisk plastkjerne, med helt glatte aluminiumsplater på begge sider, noe som gir stor stivhet i forhold til vekt og et bilde som holder seg pent over tid.

Matt elegant overflate uten refleksjoner

Både fargebilder og sort-hvitt bilder gjør seg meget på aluminium fordi det hvite i bildet er den halvblanke hvite overflaten, så man får et bredt spekter toner fra det mørkeste svarte til det blanke 100% hvite. 

Bildene tåler fint å henge ute og tåler godt fuktighet. Unngå å henge i direkte sollys, det er det ingenting som tåler så godt over lengre tid.

Opphenging med skjult aluprofil

Alu-plate bildene våres leveres alltid med skjult aluprofil ramme limt på baksiden. Dette gjør at bildet nærmest svever på veggen og man ser kun bildet, ikke noen ramme, for et stilrent uttrykk som lar fokuset være på motivet. Uten synlig ramme er det også enklere å få bildet til å passe inn med resten av interiøret.

Enkelt oppheng med finjustering

Med aluprofilrammen bakpå og to løse veggfester som kan festes på rammen fritt sideveis er det relativt enkelt å henge opp. Bruk et vater og den medfølgende umbrakonøkkelen til å finjustere (fra oversiden) at bildet henger vannrett. På bildet holdes veggskruen der den vil naturlig henge, og så kan man justere derfra.

Det følger med: to veggfester, umbrakonøkkel til finjustering, to veggskruer + murplugger. Til gipsvegger må du ha egne gipsplugger.

Norsk miljøvennlig produksjon

En viktig del av Veggbilder konseptet er produksjon på bestilling, slik at vi unngår å trykke (og belaste miljøet) for motiver vi ikke selger ut, og vi kan tilby et stort antall motiver, i forskjellige materialer og størrelser. Vi er også opptatt av å bruke norske trykkerier som har gjennomgående høy kvalitet i alle ledd og et fokus på miljø.

Vi trykker i dag alle alu-plate bilder hos Rolf Ottesen AS i Enebakkveien i Oslo. Rolf Ottesen er et Svanemerket trykkeri med fokus på miljøvennlig produksjon. 

Spesialemballasje og gratis frakt

Vi har testet og prøvd oss frem over lang tid for å finne den optimale innpakningen for alu-plate bilder som skal sendes over land og strand med Posten, og har kommet frem til noe som er så sollid at de aller fleste bildene kommer frem uten skader. Skulle du oppleve en transportskade så lager vi selvfølgelig nytt bilde til deg asap, uten noe tull.

Frakten er inkludert i bildeprisen, så det er enkelt og forutsigbart for deg. Alu-plate bildene som skal til kunder i Oslo området kjører vi ut med trykkeriets egen budbil. Små og mellomstore bilder sendes med Posten og de største bildene, utenfor Oslo området, leveres med de fraktfirma som er best i ditt område.

Mulighet for sikret oppheng

Skal du henge opp bilder på et sted hvor noen potensielt kan ta de? For 350 kr ekstra per bilde kan du få et alternativt oppheng med skjult sikringsskrue som gjør at bildet ikke bare kan løftes ned fra veggen på sekunder. Det er ikke en hengelås og vi kan selvfølgelig ikke garantere at noen bare røsker bildet ned og dra skruene ut av veggen, men det er iallfall langt sikrere enn standardoppheng.

Opphenging, vedlikehold og info

Alu-plate bilder vekt

Egenvekten på 3mm Dibond aluminium er 3,8kg per kvadratmeter. Legg til ca 0,5kg for bakrammen. Et alubilde på 200x100cm veier altså ca 8kg.

Rengjøring og vedlikehold alu-bilder

Bruk en mikrofiberklut og evt litt utvannet Zalo hvis du trenger å rengjøre bildet.

Dibond plater er et helt dødt materiale og vil holde seg pene i svært mange år, kun utsatt for kontinuerlig UV lys og fysiske skader.

Hjørnene er utsatt hvis bildet mistes i gulvet.

Montere og henge opp alu-bilder

Alu-bilder har et solid oppheng som gjør at det er lett å få bildet opp på veggen og finjustere så bildet henger helt vannrett.

Det følger med skruer som er tilpasset opphenget. Disse skruene fungerer på alle typer vegger ettersom det også følger med plastplugger som brukes f.eks til murvegg og gipsvegg. På trevegg kan skruen brukes uten plastplugg. Du er selv ansvarlig for å vurdere om disse skruene er lange nok, hvis de feks skal gjennom en tykk gipsplate før de treffer treverk (stolpe/stender). Trenger du lengre skruer se etter en med ca samme tykkelse og størrelse på hode.

Aluprofilrammen bakpå skal selvfølgelig alltid monteres i vinkel/rett, men hvis det forekommer små skjevheter i rammen eller om hullene ikke ble perfekt på linje så kan du bruke justeringsskruen på festene som gjør det mulig å korrigere opp til 10 mm. 

Se video for å se hvordan du henger opp og justerer. Alle bildene leveres med 2 opphengsfester. Plasseringen på rammen kan justeres så det passer ift stolpene i veggen feks.

 

Alu-plate ekstra store formater

Mange av bildene kan trykkes i større formater enn listet opp og i ekstra store formater, innenfor 3x2m som er platestørelsen. Ta kontakt så sjekker vi om motivet du ønsker lar seg trykke ekstra stort. For de største formatene kan frakt være en utfordring til adresser utenfor Oslo og Nordre Follo.

168x120cm
200x100cm
210x70cm
150x150cm
12.990,-  

______________________________________
210x150cm
300x100cm

240x80cm

 

15.990,-

 

______________________________________

300x150cm

 

16.990,-

 

 

______________________________________

300x200cm

 

18.990,-

 

 

Bestille bilder på aluminium

Alle våre bilder kan bestilles på aluminiumsplate, i en rekke forskjellige størrelser og også spesialstørrelser om du ønsker en annen størrelse.
Det er enkelt og oversiktelig å bestille bilder på Veggbilder.no. Alle priser er inkludert mva og frakt, For enkelte adresser utenfor allfarvei kan Bring ha høyere kostnader, men da hører du fra oss først.

Alle bilder og opptrykk er unike. Det kan være små eller større variasjoner på bilder som trykkes på forskjellige tidspunkt.

Alu-plate vareprøve

Bestill vareprøve på alu-plate, hvis du lurer på hvordan alu-plate bilder egentlig ser ut. 

Inspirasjon bilder på aluminium

Aluminiumsbildene våre er et kjent innslag i Eventyrlig oppussing på TV3 og i titusenvis av norske hjem!

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier

Veggbilder.no