Alu-plate nærbilde

Alu-plate bilder

Galleriverdig matt hvit alu med skjult oppheng

Bilder på alu-plate får et elegant og stilrent utseende, ideelt for både farger og sort-hvitt. Direktetrykk på silkematt, hvit 3mm Dibond aluminiumsplate gir imponerende fargegjengivelse og detaljnivå, og skaper en eksklusiv gallerifølelse uten gjenskinn eller refleksjoner. Bildene leveres med en skjult opphengsramme festet bakpå for enkel montering.
 • Anbefalt for
  Hjem, hytter, kontorer, offentlige lokaler, ute
 • Materiale
  3mm matt hvit Dibond aluminiumsplate
 • Overflate
  Matt og hard. Tåler mer enn lerret
 • Rengjøring
  Rengjøres forsiktig med våt mikrofiberklut
 • Oppheng
  Skjult oppheng, alu-profil ramme bak

Fra fotografering til alu-plate veggbilde

Vi skal være de beste i Norge på å levere fotokunst av kompromissløs kvalitet til folk flest. Våre utvalgte fotografer investerer mye kunnskap, tid og penger for å skape fantastiske bilder i topp teknisk kvalitet og høy oppløsning. Bildene trykkes på bestilling med det beste utstyret på markedet. Vi fokuserer på kvalitet fremfor pris, uten at det betyr at bildene skal koste en formue. Et bilde fra Veggbilder.no skal være det beste alternativet for deg som ønsker personlig og unik veggdekor.

Trykk direkte på Dibond aluminium

Våre aluminiumsbilder trykkes direkte på en 3mm hvitlakkert Dibond aluminiumsplate. Denne kombinasjonen med markedets råeste storformatprintere gir fantastisk detaljnivå, presise toner og imponerende farger. Sort-hvitt-bilder får ekstra dype sorte toner.

Dibond er et stivt, lett og stabilt materiale som ikke påvirkes av temperatur eller luftfuktighet. Platene har en syntetisk plastkjerne og glatte aluminiumsplater på begge sider, som gir stor stivhet i forhold til vekt og et bilde som holder seg pent over tid.

Matt elegant overflate uten refleksjoner

Både fargebilder og sort-hvitt-bilder kommer godt til sin rett på aluminium, fordi det hvite i bildet er den halvblanke hvite overflaten, som gir et bredt spekter av toner fra det mørkeste svarte til det blanke hvite.

Bildene tåler godt å henge ute og motstår fuktighet. Unngå imidlertid å henge dem i direkte sollys over lengre tid, da dette kan påvirke kvaliteten.

Opphenging med skjult aluprofil

Alu-plate-bildene våre leveres alltid med en skjult aluprofil ramme limt på baksiden. Dette gjør at bildet ser ut som det svever på veggen, og man ser kun bildet, ikke noen ramme. Resultatet er et stilrent uttrykk som lar fokuset være på motivet. Uten synlig ramme er det også enklere å få bildet til å passe inn med resten av interiøret.

Enkelt oppheng med finjustering

Med aluprofilrammen bakpå og to løse veggfester som kan festes på rammen fritt sideveis er det relativt enkelt å henge opp. Bruk et vater og den medfølgende umbrakonøkkelen til å finjustere (fra oversiden) at bildet henger vannrett. På bildet holdes veggskruen der den vil naturlig henge, og så kan man justere derfra.

Det følger med: to veggfester, umbrakonøkkel til finjustering, to veggskruer + murplugger. Til gipsvegger må du ha egne gipsplugger.

Norsk miljøvennlig produksjon

En viktig del av Veggbilder konseptet er produksjon på bestilling, slik at vi unngår å trykke (og belaste miljøet) for motiver vi ikke selger ut, og vi kan tilby et stort antall motiver, i forskjellige materialer og størrelser. Vi er også opptatt av å bruke norske trykkerier som har gjennomgående høy kvalitet i alle ledd og et fokus på miljø.

Vi trykker i dag alle alu-plate bilder hos Rolf Ottesen AS i Enebakkveien i Oslo. Rolf Ottesen er et Svanemerket trykkeri med fokus på miljøvennlig produksjon. 

Spesialemballasje og gratis frakt

Vi har gjennom omfattende testing funnet den optimale innpakningen for å sende alu-plate bilder trygt med Posten. Dette gjør at de fleste bilder kommer frem uten skader. Skulle en transportskade oppstå, lager vi selvsagt et nytt bilde til deg umiddelbart.

Frakt er inkludert i prisen for enkelhetens skyld. Alu-plate bilder til kunder i Oslo leveres med trykkeriets egen budbil, mens små og mellomstore bilder sendes med Posten. De største bildene utenfor Oslo-området leveres med det beste fraktfirmaet for ditt område.

Mulighet for sikret oppheng

Skal du henge opp bilder på et sted hvor noen potensielt kan ta de? For 350 kr ekstra per bilde kan du få et alternativt oppheng med skjult sikringsskrue som gjør at bildet ikke bare kan løftes ned fra veggen på sekunder. Det er ikke en hengelås og vi kan selvfølgelig ikke garantere at noen bare røsker bildet ned og dra skruene ut av veggen, men det er iallfall langt sikrere enn standardoppheng.

Opphenging, vedlikehold og info

Alu-plate bilder vekt

Egenvekten på 3mm Dibond aluminium er 3,8 kg per kvadratmeter. Legg til cirka 0,5 kg for bakrammen. Et alubilde på 200×100 cm veier altså omtrent 8 kg.

Rengjøring og vedlikehold alu-bilder

Rengjør bildet med en mikrofiberklut og litt utvannet Zalo om nødvendig.

Dibond-plater er svært holdbare og vil holde seg pene i mange år, med unntak av kontinuerlig UV-lys og fysiske skader.

Hjørnene kan bli skadet hvis bildet faller i gulvet.

Montere og henge opp alu-bilder

Alu-bilder har et solid oppheng som gjør det lett å få bildet opp på veggen og finjustere det til å henge helt vannrett.

Skruer og plastplugger følger med og fungerer på alle typer vegger. På trevegger kan skruene brukes uten plastplugger. Vurder om skruene er lange nok for veggen din.

Aluprofilrammen bakpå skal monteres i vater, men små skjevheter kan korrigeres opptil 10 mm med justeringsskruene. Se video for detaljer. Alle bilder leveres med to opphengsfester som kan justeres for å passe til stolpene i veggen.

 

Alu-plate ekstra store formater

Mange av bildene kan trykkes i større formater enn listet opp og i ekstra store formater, innenfor 3x2m som er platestørelsen. Ta kontakt så sjekker vi om motivet du ønsker lar seg trykke ekstra stort. For de største formatene kan frakt være en utfordring til adresser utenfor Oslo og Nordre Follo.

168x120cm
200x100cm
210x70cm
150x150cm
12.990,-  

______________________________________
210x150cm
300x100cm

240x80cm

 

15.990,-

 

______________________________________

300x150cm

 

16.990,-

 

 

______________________________________

300x200cm

 

18.990,-

 

 

Bestille bilder på aluminium

Alle våre bilder kan bestilles på aluminiumsplate, i en rekke forskjellige størrelser og også spesialstørrelser om du ønsker en annen størrelse.
Det er enkelt og oversiktelig å bestille bilder på Veggbilder.no. Alle priser er inkludert mva og frakt, For enkelte adresser utenfor allfarvei kan Bring ha høyere kostnader, men da hører du fra oss først.

Alle bilder og opptrykk er unike. Det kan være små eller større variasjoner på bilder som trykkes på forskjellige tidspunkt.

Alu-plate vareprøve

Bestill vareprøve på alu-plate, hvis du lurer på hvordan alu-plate bilder egentlig ser ut. 

Inspirasjon bilder på aluminium

Aluminiumsbildene våre er et kjent innslag i Eventyrlig oppussing på TV3 og i titusenvis av norske hjem!

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier

Veggbilder.no