Alu-plate bilder

Stilrent og elegant print på dibond plater

Flott til farger og sort-hvitt. Bilder på alu-plate får elegant og stilrent utseende. Direktetrykk på silkematt hvit 3mm Dibond aluminiumsplate med imponerende fargegjengivelse og detaljnivå, som gir en eksklusiv gallerifølelse. Leveres med skjult opphengsramme festet bakpå.
  • Anbefalt for: Hjem, kontorer, resepsjoner, restauranter.
  • Best for: Farge og sort-hvitt bilder.
  • Materiale: 3mm matt hvit Dibond aluminiumsplate.
  • Overflate: Matt og hard. Tåler mer enn lerret men mindre enn akryl.
  • Rengjøring: Kan rengjøres skånsomt med våt klut.
  • Oppheng: Skjult oppheng, alu-profil ramme bakpå.

Din nettbutikk for aluminiumsplate-bilder med foto

Vi ønsker å være de alle beste i Norge på å levere fotokunst på aluminiumsplater/alu-plater (produktet heter dibond). Våre fotografer snapper ikke bilder med telefonen sin, men jobber kreativt og systematisk for å finne, fange og ferdigstille fantastiske bildemotiver i høyeste kvalitet.

Vi har valgt å fokusere på kvalitet fremfor pris, uten at det betyr at bildene skal koste en formue. Et bilde fra Veggbilder.no skal være det beste alternativet for deg som ønsker flott og unik veggdekor.

Trykk direkte på Dibond aluminium

Aluminiumsbildene våre trykkes direkte på en 3mm hvitlakkert Dibond aluminiumsplate. Denne overflaten i kombinasjon med en av markedets råeste storformat printere gir fantastisk detaljnivå, presise toner og imponerende farger, mens sort-hvitt bilder får ekstra dype sort-toner.

Dibond er et stivt, lett og stabilt materiale som ikke påvirkes av temperatur eller luftfuktighet. Aluminiumsplatene består av en indre syntetisk plastkjerne, med helt glatte aluminiumsplater på begge sider, noe som gir stor stivhet i forhold til vekt og et bilde som holder seg pent over tid.

Usynlig oppheng

Aluminiumsplatebilder har skjult oppheng med en spesiallaget aluminiumlist ramme på baksiden slik at bildet nærmest svever på veggen.

Uten synlig ramme er fokuset kun på bildet og det blir enklere å få bildet til å passe inn med resten av interiøret.

Matt elegant overflate uten refleksjoner

Både fargebilder og sort-hvitt bilder gjør seg meget på aluminium fordi det hvite i bildet er den halvblanke hvite overflaten, så man får et bredt spekter toner fra det mørkeste svarte til det blanke 100% hvite. Aluminiumsplaten tåler godt UV lys og vann.

Opphenging, vedlikehold og info

Alu-plate bilder vekt

Egenvekten på Dibond aluminium er 2,25kg per kvadratmeter. Et alubilde på 200x100cm veier ca 5kg.

Rengjøring og vedlikehold alu-bilder

Bruk en mikrofiberklut og evt litt utvannet Zalo hvis du trenger å rengjøre bildet.

Dibond plater er et helt dødt materiale og vil holde seg pene i svært mange år, kun utsatt for kontinuerlig UV lys og fysiske skader.

Hjørnene er utsatt hvis bildet mistes i gulvet.

Bestille bilder på aluminium

Alle våre bilder kan bestilles på aluminiumsplate, i en rekke forskjellige størrelser og også spesialstørrelser om du ønsker en annen størrelse.
Det er enkelt og oversiktelig å bestille bilder på Veggbilder.no. Alle priser er inkludert mva og frakt. Limited edition bilder har en tilleggspris på grunn av veldig begrenset opplag (opp til 30stk). Det er ingen ekstra kostnader som tilkommer.

Alle bilder og opptrykk er unike. Det kan være små eller større variasjoner på bilder som trykkes på forskjellige tidspunkt.

Inspirasjon bilder på aluminium

Bildene fra Eventyrlig oppussing

Vi er stolt samarbeidspartner for Eventyrlig oppussing på TV3! Finn bilder fra alle episoder her.

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!