Levering og leveringstid

Frakt er alltid inkludert i prisen, ingen minstepris, ingen overraskelser

Leveringstid

Produksjonstid er 3 – 6 dager. Leveringstid etter produksjon er normalt 2 – 3 arbeidsdager. Det betyr at du kan forvente å få bildet mellom 5 og 9 arbeidsdager etter bestilling. For aluminiumsbilder og fotoduk bilder er utsending på nærmeste tirsdag eller torsdag, etter 6 arbeidsdager.

Leveringstid kan påvirkes også av hvor du bor og høytider, i fellesferien og i julen har er det som regel lengre leveringstid.

Tiden varierer såpass mye fordi alle bilder lages på bestilling i Norge, og det kommer da an på hvor mange andre bestillinger som ligger foran i køen. Si ifra om du har dårlig tid, så kan det godt hende at vi kan få bildet ut døra raskere.

Hvordan vi sender bildet ditt

Fraktmetode avhenger av bildetype, hvor du er og om du er privatperson eller et firma.

Lerretsbilder og fotoplakater til privatpersoner sendes med Posten Servicepakke (sporing for Posten), til ditt nærmeste postkontor.

Firmabestillinger leveres på dagtid med Bring Bedriftspakke dør til dør.

Lerretsbilde eller fotoplakat levert på døren hjemme?

Lerretsbilder og fotoplakater sendes gratis til nærmeste postkontor. Posten har en enkel tjeneste hvor du kan bestille utkjøring på kveldstid for en rimelig pris. Avhengig av bildestørrelse, ca 80kr. Dette kan være kjekt hvis du har lang vei til postkontoret eller ingen/liten bil. Så fort du har fått sporingsnummeret og bildet er på vei kan du spore bildet på Posten.no og bestille det der. Mer info om tjenesten hos Posten.

Fotoduk bilder leveres med Postnord MyPack til privat-adresser (sporing for MyPack) og PostNord på døren til firma-adresser (på dagtid). Du kan oppgi en firma-adresse som leveringsadresse, feks arbeidsplassen din, selv om du bestiller som privatperson.

Oslo-området + Oppegård, Ski, Vestby

Gratis levering omfatter hverdager mellom 8 og 16, på valgfri dag. Hjemme eller på en firmaadresse. Fortell oss hvilken dag som passer for deg og om du ønsker levering på en annen adresse. Sjåføren kan om ønskelig ringe når de kjører fra trykkeriet på Sofiemyr i Oppegård. Aluminiumsbilder må behandles forsiktig i transport og kjøres derfor kun direkte fra trykkeriet, eller du kan hente der selv. Hvis du ikke er hjemme som avtalt for å ta imot må sjåføren kjøre tilbake med bildet, og vi må derfor ta 500,- kr for ny utkjøring. Utkjøring på bestemte klokkeslett er mulig, men medfører ekstra kostnad på kr 500,- for å dekke dette.

Utenfor-Oslo området

Vi kan per i dag desverre ikke sende bilder på aluminiumsplate, de må leveres med budbil eller hentes på trykkeriet. Årsaken til dette er at aluminiumsplater er svært sårbare for skader under transport, og for ekstra store bilder blir kostnadene til emballering flere tusen kroner, da det må bygges en konstruksjon rundt bildet med tykke stive plater.

Fotoduk bilder med aluminiumsramme (som i tillegg er lyddempende) kan vi sende til hele landet, og vi anbefaler dette alternativet i mange bruksområder som private hjem.
Ta kontakt om du lurer på noe.

PS. Du kan også hente bildet selv på trykkeriet vårt på Sofiemyr i Oppegård kommune.

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Alle bilder du har sett på