Alle* bilder selges med et opptrykk av maks 100 store veggbilder. Alle bilder kan bestilles med påtrykket fotografens signatur på forespørsel. Enkelte bilder kan være vist frem i naturmagasiner og lignende, og mindre bilder enn 70x50cm eller bilder trykket i en kalender feks. telles ikke med i opplagstallet. Disse bildene er ikke nummererte, men når bildet er utsolgt (etter 100 solgte veggbilder på veggbilder.no) låses produktet og vi selger da ikke flere eksemplarer.

Bildene våre leveres med et Veggbilder ekthetssertifikat som er påført bildets navn og dato for trykking.

Når et bilde har solgt 30 (av totalt 100) eksemplarer blir det en Bestselger. Prisen stiger da i 3 intervaller: bilde 31 – 60 har et pristillegg på 800,-. Bilde 61 – 90 har et pristillegg på 1600,-. De siste 10 bildene har et pristillegg på 2400,-. Slik får fotografene bedre betalt for de bildene som blir mest populære. Prisen du ser oppdateres automatisk og er allerede inkludert et eventuelt pristillegg. Bestselgere blir ikke rabattert når det er salg, eller gjennom andre rabattavtaler.

For å finne bilder som er på vei til å bli Bestselger kan du se under Populære bilder.

*Vi har noen få bilder merket Limited edition som selges i maks 30 eksemplarer og er påført nummerering  (1/30 osv) og fotografens signatur.

Til toppen

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier

Veggbilder.no