Bilder fra Tromsø
Fotokunst på veggbilder og plakater

Her finner du veggbilder med fotografier fra Tromsø. Du kan bestille Tromsø motivene i en rekke størrelser, på alu-plate, lerret og kunstpapir. Bildene trykkes på bestilling i Norge, og sendes deg fraktfritt.

Tromsø er en by i Nord-Norge, kjent for sin unike beliggenhet i polarsirkelen, vakre naturskjønnhet og kulturelle attraksjoner. Byen er hjemmet til Tromsø Museum, Polaria og Polstjernen, og et populært sted for å se nordlyset. Fotografering av byen kan inkludere å ta bilder av disse kjente landemerkene, eller å fange byens pulserende atmosfære gjennom gatefotografering og bilder av det vakre omgivelsene som fjorder, fjell og polarnatten.

Veggbilder med motivene fra Tromsø kan være en flott måte å legge til litt av byens sjarm og kultur i hjemmet ditt. Det kan være bilder av landemerker som Polaria, Tromsø Museum eller Nordlyset, eller en vakker utsikt over fjorder og fjell. Veggbildene kan skape en unik og personlig atmosfære og bidra til å minnes de fine opplevelsene man har hatt i byen. Å kombinere kunstferdighet med kunnskap om byen kan skape fantastiske og minneverdige veggbilder av Tromsø.

Vi har mange flotte bilder fra «Nordens Paris» eller «Porten til ishavet», inkludert bilder med nordlyset over byens sentrum.

Lurer du på hvordan det ser ut på veggen? Se våre inspo-bilder

Viser alle 9 resultater