Veggbilder for å skape illusjon av høyde og bredde i små rom

Veggbilder kan være en effektiv måte å skape illusjon av høyde og bredde i små rom. Ved å velge riktig design og plassering kan veggbilder hjelpe til med å optisk forstørre rommet og gi det et mer åpent og luftig utseende.

En av de mest effektive metodene for å skape illusjon av høyde er å bruke vertikale mønstre eller motiver på veggen. Et vertikalt mønster, som for eksempel et tre eller en blomsterpotte, kan hjelpe til med å øke visuell høyde i rommet. Dette kan være spesielt nyttig i rom med lav takhøyde.

For å skape illusjon av bredde kan du bruke horisontale mønstre eller motiver på veggene. Et horisontalt mønster, som for eksempel et landskap eller et panorama, kan hjelpe til med å øke visuell bredde i rommet. Dette kan være spesielt nyttig i rom med smale vegger.

Du kan også bruke veggbilder for å skape illusjon av dybde i rommet. Dette kan være gjort ved å bruke motiver eller mønstre som gir inntrykk av perspektiv, som for eksempel en gate eller en sti. Dette kan hjelpe med å øke rommets visuelle dybde og gi det et mer romantisk utseende.

I tillegg til å velge riktig mønster eller motiv er det også viktig å velge riktig størrelse og plassering for veggbildet. For eksempel kan et stort veggbilde plassert på en av de smale veggene i et lite rom hjelpe til med å øke visuell bredde. På den annen side kan et veggbilde plassert på den høye veggen i et rom med lav takhøyde hjelpe til med å øke visuell høyde.

Det er også viktig å være kreativ når du velger veggbilder for små rom. For eksempel kan du bruke flere mindre veggbilder i stedet for et stort for å skape en mer interessant visuell effekt. Du kan også velge veggbilder med lyse farger eller motiver for å gi rommet et mer luftig utseende.

Så i sum, veggbilder kan være en effektiv måte å skape illusjon av høyde og bredde i små rom. Ved å velge

3 for 2 på bilder fra én fotograf! PS. Bestill før søndag 10. for levering til jul

Frist for bestillinger med forventet levering før jul er søndag 10. desember. Vi trykker og sender fortløpende også etter dette.  I Oslo området (spør om i tvil) kan vi levere alu-bilder med budbil (fortsatt kostnadsfritt), med bestillingsfrist så sent som 18. desember.

Til og med søndag 10. des. får du et gratis bonusbilde (perfekt julegave?) hvis du bestiller to bilder av samme fotograf. Send oss en epost rett etter bestilling med link til ønsket motiv (fra samme fotograf som de to første, ikke Bestselger eller LE) og materiale+størrelse (tilsvarende det rimeligste av de to du har bestilt). Se alle fotografene våre og finn bilder fra din favoritt.

Finn ditt nye bilde!

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier

Veggbilder.no