Kjøkken sprutsone nærbilde

Sprutsone-bilder til kjøkken

Et alternativ til glass over kjøkkenbenken

Bilder på kjøkken kan være den enkle oppgraderingen av et komplisert rom, som gjør at man går fra et standard katalogrom til noe unikt og personlig. Gjør kjøkkenet personlig med enkle grep og flotte bilder på veggplater av Dibond aluminium. Dette er et meget godt alternativ til glass over kjøkkenbenken.
  • Unike bildemotiver fra norske fotografer gir kjøkkenet ditt personlige preg.
  • Festes raskt og enkelt på veggen med fugelim, og silikon rundt for tetting.
  • Hvit matt alu-plate gir et elegant uttrykk med minimalt med gjennskinn fra lys (som man får med herdet glass og akryl).
  • Lamineringen på overflaten gjør at bildet uten problemer tåler kjøkken-vaskemidler.
  • Kan enkelt tilpasses i etterkant, mtp stikkontakter o.l.
  • Dibond alu-plater er 2 lag tynn aluminium med plastkompositt mellom, tåler bedre bevegelser, som ofte er i hus, uten å sprekke.

Alternativer til sprutsonen

Sprutsonen over kjøkkenbenken må selvsagt være praktisk og funksjonell, men den er også et sted hvor man kan tillate seg å være litt mer kreativ enn med resten av kjøkkenet, for å tilføre rommet litt personlighet.

Fliser er et naturlig valg, men stadig flere får øynene opp for å bruke bilder isteden. Utfordringen er at sprutsonen er et utsatt område, både med tanke på søl og ikke minst alt man gjør for å fjerne sølet med vasking og kjemikalier.

Herdet glass med bilde bak er kostbart og omfattende, mens akryl er enklere men mer sårbart og kan fortere bli stygt. Derfor har vi kommet opp med et helt nytt alternativ: Dibond alu-plate med laminering for å tåle slitasjen man får på en kjøkkenvegg.

Alu-plate med laminering

Alu-plater har en fin matt solid overflate,  men alene tåler ikke overflaten kjemikaliene vi bruker på kjøkkenet. Lamineringen på overflaten gjør at bildet uten problemer tåler kjøkken-vaskemidler.

Opphenging, vedlikehold og info

Vedlikehold og vasking

Vær forsiktig med skrubbe Jif og skrubbesvamper, siden de over tid kan gjøre overflaten mindre pen.

Bruk en kjøkkenklut med vanlige husholdningsvaskemidler.

Bestilling sprutsonebilder

Prisen er 4900,- per m2 (minstepris 3500,-), inkl frakt. Se bildene som egner seg best, i panoramapluss format her. Er du nysgjerrig? Send en forespørsel med eksakte mål på bildet og hvilket bilde du ønsker, så får du tilbake forslag på utsnitt og pris.

Priseksempler:

  • Kjøkkenbenk som er 3m lang og 0,5m mellom benk og overskap, så blir det 1,5m2 og prisen blir 7350,-
  • Kjøkkenbenk som er 2m lang og 0,6m mellom benk og overskap, så blir det 1,2m2 og prisen blir 5880,-
  • Kjøkkenbenk som er 1m lang og 0,5m mellom benk og overskap, så blir det 0,5m2 og prisen blir 3500,- (pga minstepris)

Høyden kan selvfølgelig være både 1 eller 2m også, om du ikke har overskap. Maks lengde er 3m, men man kan sette de tett inntil hverandre også med knapt synlig kant.

Veggbilder og plakater til kjøkkenet

Har allerede fliser over kjøkkenbenken men ønsker å oppgradere interiøret? Da kan det være lekkert med et stort veggbilde over spisebordet, og vi har mange populære motiver å velge mellom. Motivene kan være dyr, natur, utsikten til New York du drømmer om, eller mat og drikke relaterte bilder.

Kjøkkenbilder inspirasjon

[unitegallery kjokken]

Kjøpe veggbilde til jul? Se bestillingsfrister

Bilder før jul? Bestill tidlig! Bestillingsfrist (se detaljer) for lerretsbilder og kunstpapir er mandag 13. desember, alu-bilder mandag 6. desember (13. desember for Oslo og N. Follo).

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier

Veggbilder.no