Bukkene bruse geiter på Eventyrlig oppussing på TV3

Halvor Bakke og produksjonsteamet tok kontakt og lurte på om vi kunne hive oss rundt og sende de en fotoplakat fra Veggbilder.no som de syntes passet perfekt inn på hytta de var i ferd med å pusse på i Veitastrond, en utrolig vakker plass liggende ved foten av Jostedalsbreen.

12.oktober kunne man for første gang se hvordan interiørekspert Halvor Bakke og hans snekker-team bruker fotokunst fra Veggbilder.no for å pynte hytteveggene i TV programmet «Eventyrlig Oppussing».

Se så fint det ble! Vi er superfornøyde med resultatet fra Eventyrlig Oppussing på TV3 i kveld. Fantastisk arbeid nok en gang fra @halvor.bakke og teamet hans, på en utrolig flott plass. Bildet ble kjempekult i stort format på vår nye matte bomullsbaserte fotopapir.

Og det beste av alt: Underveis oppdaget produksjonsteamet at det er faktisk de som eier hytta som også eier geitene på bildet! Bildet er faktisk fotografert samme sted da Peder Aaserud Eikeland var der i 2011! Så dette ble et veldig artig kapittel i historien om fire veldig populære geiter.

 

Kjøp De fire bukkene Bruse IV her

Se hele episoden her på viafree.no

3 for 2 på bilder fra én fotograf! PS. Bestill før søndag 10. for levering til jul

Frist for bestillinger med forventet levering før jul er søndag 10. desember. Vi trykker og sender fortløpende også etter dette.  I Oslo området (spør om i tvil) kan vi levere alu-bilder med budbil (fortsatt kostnadsfritt), med bestillingsfrist så sent som 18. desember.

Til og med søndag 10. des. får du et gratis bonusbilde (perfekt julegave?) hvis du bestiller to bilder av samme fotograf. Send oss en epost rett etter bestilling med link til ønsket motiv (fra samme fotograf som de to første, ikke Bestselger eller LE) og materiale+størrelse (tilsvarende det rimeligste av de to du har bestilt). Se alle fotografene våre og finn bilder fra din favoritt.

Finn ditt nye bilde!

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier

Veggbilder.no