Kategorier
Unike veggbilder med norsk fotokunst
ChiCura bilderamme i lys eik, fotokunst veggbilde / plakat av Veggbilder
Lekre designrammer i eik fra danske ChiCura. Siden eik er et levende materiale blir hver ramme unik.Størrelsen oppgitt tilsvarer størrelsen på fotoplakat som passer til. Så 50x70cm og 70x50cm fotoplakater passer til 50x70cm ramme.For alle størrelser er tykkelsen 12 mm, altså bredden på trerammen sett forfra. Dybden er 22 mm.Høykvalitets lukkesystem bak, og samme rammene kan henges begge veier, altså som både bredde og høydeformat.Alle bilderammene leveres med akryl/plexiglass. Akryl er like gjennomsiktig som glass men veier langt mindre og knuser ikke, slik at det er trygt å henge på et barnerom og ikke knuser under transport.Rammene er laget av solid europeisk eik fra bærekraftig skogbruk og produsert i EU.

ChiCura bilderamme i lys eik

Populært

Pris kr 450kr 850

Nullstill
Små opplag - Trykket i Norge - 5-9 arb.d. prod. - Gratis frakt

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi hører gjerne fra deg om det er noe som helst du lurer på.

Bildestørrelser

Alle bilder har et bildeformat med faste størrelser i riktige proporsjoner, så du ikke trenger å tenke på det beste utnsittet, det er fotografens jobb. Men DU velger størrelse, ut i fra hva som passer på din vegg.

Bildematerialer oversikt

Valg av materiale å trykke på er viktig og vil påvirke bildets uttrykk. Det vil alltid være slik at noen bilder egner seg litt bedre på noen bildeprodukter, men når er sagt så er vår erfaring er at det er mye viktigere at materialet stemmer med stilen man har ellers i rommet/lokalet. Se også våre tips rundt valg, plassering og oppheng av bilder.

Alu-plate

Alu-plate nærbilde
 • Anbefalt for
  Hjem, hytter, kontorer, offentlige lokaler, ute
 • Materiale
  3mm matt hvit Dibond aluminiumsplate
 • Overflate
  Matt og hard. Tåler mer enn lerret
 • Rengjøring
  Rengjøres forsiktig med våt mikrofiberklut
 • Oppheng
  Skjult oppheng, alu-profil ramme bakpå

Mer informasjon og bilder

Lerret semi-gloss

Lerret semi-gloss nærbilde
 • Anbefalt for
  Hjem og hytter
 • Best for
  Farge og sort-hvitt bilder
 • Materiale
  Artist M/P Glossy Canvas: semi-gloss lerretsduk
 • Ramme
  Ferdig montert på 4,5 limtre blindramme
 • Rengjøring
  Tørkes skånsomt med tørr klut
 • Oppheng
  Henger på skruer/spiker (beslag medfølger)

Mer informasjon og bilder

Kunstpapir

Kunstpapir nærbilde
 • Anbefalt for
  Hjem og hytter
 • Best for
  Farge og sort-hvitt bilder
 • Materiale
  Epson Hot Press natural paper 330gr
 • Overflate
  Veldig matt overflate med struktur. Tåler lite fysisk slitasje
 • Rengjøring
  Tørkes skånsomt med tørr klut
 • Oppheng
  Bør rammes inn i glass

Mer informasjon og bilder

Veggbilder inspirasjon

Her er noen bilder til å inspirere deg, for å se hvor flott det kan bli. Bildene våre henger ikke bare i tusenvis av norske hjem, de dekorer også venteværelser, hoteller, kontorer og mange andre steder hvor noen har sett verdien i å investere i et veggbilde.

Lurer du på hva kundene våre synes om oss, kan du lese det her, Og se alle inspo-bilder fra kunder og samarbeidspartnere.

Levering og leveringstid

Fraktpris

Alle bilder i nettbutikken har gratis frakt til hele Norge, utenom Svalbard (ta kontakt på forhånd for å sjekke ift levering dit). Ved levering på døren (bilder som er for store for Post i butikk) til adresse utenfor allfarvei (feks enkelte hytte-adresser) kan ekstra kostnad tilkomme, men vi tar da kontakt først. 

Produksjonstid 5-9 dager.

Normal produksjonstid er 5–9 arbeidsdager. Leveringstid etter produksjon er normalt 1–3 arbeidsdager, men avhenger helt av Posten/Bring og hvor du er i landet.

Leveringstid kan påvirkes av hvor du bor og helligdager/fellesferie.

Tiden varierer såpass mye fordi alle bilder trykkes på bestilling, og det kommer da an på hvor mange bestillinger som ligger foran i køen. Si ifra om du har dårlig tid, så kan det godt hende at vi kan få bildet dit ut raskere.

Trykking, skader, angrerett og reklamasjon

Hva gjør du hvis bildet har skader eller kvalitetsfeil.

Hvordan vi sender bildet ditt

Alu-plate bilder med lengste side 200cm og mer er for store for post i butikk, og må leveres på døren med Bring, som ringer i forkant. Ved levering på døren (bilder som er for store for Post i butikk) til adresse utenfor allfarvei (feks enkelte hytte-adresser) kan ekstra kostnad tilkomme, men vi tar da kontakt først. 

Bilder til privatadresse

Sendes med Postens Servicepakke (sporing for Posten), til ditt nærmeste postkontor/post i butikk.

Store bilder på alu-plate i Oslo området og Follo kan også leveres gratis med budbil direkte fra trykkeriet, som er raskest og tryggest. Sjåføren tar kontakt via SMS ca en time før levering for å avtale, og bildet kan settes igjen for huseiers risiko.

Levering på døren hjemme?

Posten har en enkel tjeneste hvor du kan bestille utkjøring på kveldstid for en rimelig pris. Avhengig av bildestørrelse, rundt 90kr. Dette kan være kjekt hvis du har lang vei til postkontoret eller ingen/liten bil. Så fort du har fått sporingsnummeret og bildet er på vei kan du spore bildet på Posten.no og bestille utkjøring der. Mer info om tjenesten hos Posten.

Bilder til firmaadresse

Leveres på dagtid med Bring Bedriftspakke dør til dør, andre fraktselskaper eller budbil.