TEST

Hvordan velge bilde

Lurer du på hvilket motiv du skal velge til veggen?

Det er ikke lett å velge bilde hvis man ikke vet hva man ser etter, så derfor skal vi prøve å gi deg noen tips.

Hvor skal bildet henge og hvilket bildeformat passer best der? Bildeformatet, altså hvor bredt bildet er i forhold til høyden, kan definere hvilke bilder du har å velge mellom, fordi de fleste bilder finnes kun i ett format – det som passer best til motivet (det som er fotografert). I gangen har du sansynligvis ikke plass til et bredt bilde, så der vil et høyt bilde passe godt, mens over sofaen er det ofte fint med et panoramabilde. Se bildeformatene våre, så kan du se kun motivet med riktig format.

Hvilke farger passer inn? Vet du hvilke farger du ønsker i et bilde? De fleste bildene er merket med hovedfargene.

Er du ute etter bilder fra et spesielt land eller sted? Vi har etter hvert bilder fra mange steder og land, men naturligvis aller mest fra Norge.

Ofte er det enklere å eliminere enn å velge ut noe, så begynn på kategorier siden og finn ut hva slags type bilder du IKKE vil ha, og så blar du deg gjennom på de kategoriene som står igjen.

Legg igjen et svar

Din epost vil ikke bli publisert. Nødvendige felt er merket*

Sommersalg -20% på alle* bilder!

Sommersalget starter søndag 26. juni og varer til og med søndag 3. juli. Få 20% rabatt på alle* bilder i alle størrelser, på alu-plate, lerret og kunstpapir. *Untatt Bestselgere, gavekort og Limited edition.

Bildekategorier

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier

Veggbilder.no