Bilder til kjøkkenet

Gjør kjøkkenet DITT med enkle grep og flotte bilder

Bilder på kjøkken kan være den enkle oppgraderingen av et komplisert rom, som gjør at man går fra et standard katalogrom til noe unikt og personlig.

Bilder over kjøkkenbenken til sprutsone

Sprutsonen over kjøkkenbenken må selvsagt være praktisk og funksjonell, men den er også et sted hvor man kan tillate seg å være litt mer kreativ enn med resten av kjøkkenet, for å tilføre rommet litt personlighet. Fliser er et naturlig valg, men stadig flere får øynene opp for å bruke bilder isteden. Utfordringen er at sprutsonen er et utsatt område, både med tanke på søl og ikke minst alt man gjør for å fjerne sølet med vasking og kjemikalier. Herdet glass med bilde bak er kostbart og omfattende, mens akryl er enklere men mer sårbart og kan fortere bli stygt. Derfor har vi kommet opp med et helt nytt alternativ som har en rekke fordeler:

Dibond Alu-plate med herdet laminering

  • Unike bildemotiver fra norske fotografer gir kjøkkenet ditt personlige preg.
  • Festes raskt og enkelt på veggen med fugelim, og silikon rundt for tetting.
  • Hvit matt alu-plate gir et elegant uttrykk med minimalt med gjennskinn fra lys (som man får med herdet glass og akryl).
  • Lamineringen på overflaten gjør at bildet uten problemer tåler kjøkken-vaskemidler.
  • Kan enkelt tilpasses i etterkant, mtp stikkontakter o.l.
  • Dibond alu-plater er 2 lag tynn aluminium med plastkompositt mellom, tåler bedre bevegelser, som ofte er i hus, uten å sprekke.

Prisen er 3500,- per m2, inkl frakt. Se bildene som egner seg best, i panoramapluss format her. Er du nysgjerrig? Send en forespørsel med eksakte mål på bildet og hvilket bilde du ønsker, så får du tilbake forslag på utsnitt og pris.

Eksempelvis har du en kjøkkenbenk som er 3m lang og 0,5m (50cm) mellom benk og overskap, så blir det 1,5m2 og prisen blir 5250,-

Høyden kan selvfølgelig være både 1 eller 2m også, om du ikke har overskap.

Veggbilder og plakater til kjøkkenet

Har allerede fliser over kjøkkenbenken men ønsker å oppgradere interiøret? Da kan det være lekkert med et stort veggbilde over spisebordet, og vi har mange populære motiver å velge mellom. Motivene kan være dyr, natur, utsikten til New York du drømmer om, eller mat og drikke relaterte bilder.

Kjøkkenbilder inspirasjon

Vårt konsept

Finn bildet som passer din unike stil. Velg blant store størrelser på lerret, alu-plate, akryl og innrammingsverdige plakater. Trykket spesielt for deg, på bestilling, og sendt fraktfritt.

Bildekategorier

Fornøyde kunder

Godt utvalg av motiver i fler formater. Enkel og grei bestilling og ordregang. Oversiktlige nettsider. Mye for pengene. Jeg har handlet to ganger og det kommer til å bli fler.

Magne, Kolbotn


Brooklyn Bridge og Manhattan Bridge kveld

Store veggbilder tiltrekker oppmerksomhet! Men når du skal fylle en vegg, så bør du velge kvalitet. Jeg brukte en del tid før jeg fant veggbilder.no, og har nå et fotodukbilde på aluramme, og to aluminiumsbilder. Alle 140x100cm. Alt fra bestilling/betaling til levering har vært profesjonelt. Fotodukbildet kom via mypack i butikk, og var enkelt å montere. Flotte motiver, og strålende gjengivelse av farger og detaljer!

Trond, Oslo


Opp av svaberget og Duenes flukt

Vi er veldig godt fornøyd med bilde av Hurrungane fra veggbilder.no. Her er et bilde fra stua vår.

Gunn - Oppdal


Hurrungane - lerret 140x70cm
Bildekategorier

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier