Veggbilder og plakater

Vi kan tilby veggbilder og plakater til privatpersoner, bedrifter og det offentlige. Bildene våre henger på vegger i tusenvis av hjem, bedrifter, hoteller, restauranter, departementer og selv om de fleste henger finnes på norske vegger har vi også bestillinger fra andre land, så langt sør som den norske ambassaden i New Dehli, India.

Konseptet vårt er å tilby privatpersoner og bedrifter en intuitiv nettbutikk med et stort utvalg flott fotokunst. Bildene kan bestilles som små og store veggbilder til fornuftige priser. Trykket i høy kvalitet på spennende materialer som fotoduk på aluramme, lerret på blindramme, aluminiumsplate med skjult oppheng og fotopapir for egen innramming. Høy kvalitet. Norsk produksjon. Alltid gratis frakt. 100% fornøydgaranti. Vil du se bildeutvalget? Gå til Bildekategoriene

Få et moderne uttrykk med et stort veggbilde

Henger du opp ett stort veggbilde, istedenfor mange små, gir det rommet et rent og moderne uttrykk som setter stemningen i hele rommet. Man får et fokuspunkt i rommet og én stor bildeflate som gir mer harmoni. Rommet får et imponerende særpreg og man oppfatter det som romsligere. Hva som er stort kommer helt an på rommet og veggflaten, så vi tilbyr mange størrelser og ønsker du en spesiell størrelse fikser vi selvfølgelig det også.

Alle våre veggbilder er fotokunst, fra norske fotografer, selv om mange av bildene er fra reiser i andre land. Vi trykker bildene på din bestilling, i store størrelser, på lerret, fotoduk, aluminium eller fotopapir. Store stuebilder, soveromsbilder, hyttebilder, utsmykking av firmalokaler eller kafeer. Du må bare velge fotokunst bilde og materiale + størrelse her i nettbutikken, så fikser vi resten! Frakten er alltid gratis.

Bildene trykkes med eller uten fotografens digitale signatur i nederste høyre hjørne, du bestemmer om du vil ha med signatur før du legger bildet i handlekurven. Signaturen legges i så fall i bildefilen slik at det blir en diskret hilsen fra fotografen. Limited edition bilder kommer alltid med signatur + nummerering, da disse selges i maks 30 eksemplarer før vi slutter å selge flere trykk.

Helt ekte hele veien

Ekte lidenskap for foto

Fotografene våre elsker å fotografere. Og det eneste som er bedre enn å skape et flott bilde er at andre får ha bildet ditt på veggen og glede seg i over det. Når du kjøper et bilde får fotografen betalt og muligheten til å finansiere turer for å ta nye spennende bilder.

Ekte håndverk

Bildet ditt blir laget av hyggelige folk som har fagkunnskap, erfaring og yrkesstolthet. Det betyr så mye for oss at vi ikke er villig til å sette bort arbeidet til lavkostland. Vi håper at det betyr like mye for deg.

Ekte kvalitet

Vi bryr oss om detaljene og tar ingen snarveier for å spare penger. Og ikke minst, for at sluttresultatet skal bli så bra som mulig så bruker vi høykvalitetsmaterialer og topp moderne trykkemaskiner. Når du ser forskjellen på lerretsbildene våre kontra de du får på IKEA, så skjønner du fort hvorfor prisen også er langt høyere. Vi synes ikke det er godt nok å bare si at vi selger kvalitet, du skal umiddelbart se det selv.

Ekte kundeservice

Har du spørsmål, har vi svar, så raskt vi kan. 100% fornøydgarantien vår er ikke noe triks, men bare en enkel måte å si at hvis du ikke er fornøyd så skal vi sørge for at du blir det. Om det i verste fall betyr at vi må ta bildet i retur og gi deg pengene tilbake, så gjør vi det. Vi har ikke store budsjetter til reklame, men vi har fornøyde kunder.

Ekte norsk

Fordi vi er litt patriotiske og fordi vi liker å ha kontroll på hva vi selger. Vi kjenner fotografene, vi er fotografene. Peder startet Veggbilder.no for å selge egne og bekjente fotografers bilder. Det er nemlig ikke noe stort firma bak Veggbilder.no, det er fotografene og så er det trykkeriene hvor vi kjenner og stoler på trykkerne. Alt foregår i Norge, bortsett fra uttallige turer til andre land hvor vi finner spennende motiver.

Ekte motiver

Ingen stock photo bildebanker eller bilder fra ukjente fotograf. Vi vet hvem som tok bildet, og han/hun vet hvor og når det ble tatt. Lurer du på noe rundt et bilde, så spør oss, vi kan faktisk svare på det!

Et alternativ til bilder fra Bohus, IKEA, Skeidar o.l.

For deg som ønsker noe mer unikt og eksklusivt er vi et alternativ til bilder fra IKEA, Skeidar, Bohus og andre store butikker og  kjeder. Forskjellen er at vi tilbyr et større utvalg, varierte og motiver fra utvalgte norske fotografer, trykket i små opplag, langt høyere kvalitet, og personlig service som inkluderer kostnadsfri spesialtilpassning av bildet før det trykkes spesielt for deg. Som kjent så får man det man betaler for.

Bestill fotokunst med varierte motiver

Fotografene våre, som alle er norske, tilbyr et stort spekter av varierte motiver. Formatene er tilpasset forskjellige motiver. Vakre landskapsmotiver blir enda flottere i våre ekstra brede panoramaformater. Vi prøver å forenkle så mye vi kan for deg. Du slipper bla. å forholde deg til vanskelige valg om bildeutsnitt, det har fotografen gjort allerede. Men hvis du ønsker et bestemt motiv i et annet format, en spesiell størrelse eller et fargebilde i sort-hvitt, så tilpasser vi bildet for deg uten kostnad. Bare ta kontakt med oss.

Fra fotokunst til store bilder på veggen

Bildene du ser er alle resultatet av erfarne fotografer med et godt øye for motiver, og fagkunnskapen til å fange motivet og skape et bilde så flott at du vil ha det på veggen. I dag er det svært mange som har et fint kamera, og bra utstyr er selvfølgelig viktig, men det aller viktigste er erfaringen og kreativiteten til å se et potensielt bilde og evnen til å fange og skape det. Bildeutvalget utvides stadig, i samarbeid med flere dyktige fotografer.

Det ferdige bildet fra fotografen blir trykket hos ett av to norske trykkerier vi samarbeider med, av erfarne fagfolk med det beste av utstyr og høykvalitets materialer.

Levering og trygghet

Frakten er alltid inkludert i prisen, og bildene sendes fra Norge, så det er ingen skjulte kostnader noe sted. Leveringstiden er 2 – 5 dager for produksjon + 2 – 3 dager transport, som avhenger litt av  hvor du bor og eventuelle helligdager. Lerretsbilder leveres normalt til nærmeste postkontor. Store bilder på fotoduk og alu leveres på døren, samt alle firmabestillinger uansett produkt (kun på dagtid).

Vi tar tryggheten din på alvor og gjør alt vi kan for å gi deg en trygg og god opplevelse av å bestille veggkunst på nett.

Om oss

Firmaet Veggbilder.no Eikeland, ved Peder Aaserud Eikeland, eier og driver nettbutikken. Peder er også en av fotografene bak bildene. Veggbildene vi selger er verken masseprodusert eller trykket på billigste vis i utlandet. Ved å trykke bildene i Norge på bestilling kan vi tilby et bredt utvalg motiver og være sikre på kvaliteten, blant annet gjennom tett dialog med fagfolkene som trykker bildene. Kvalitet koster som kjent litt ekstra, men vi tror på at det er verdt å bruke noen kroner på et bilde man ser hver eneste dag.

Fornøyde kunder

Magne portrettbilde

Fine varierte motiver til hyggelige priser. Godt utvalg av motiver i fler formater. Enkel og grei bestilling og ordregang. Oversiktlige nettsider. Mye for pengene. Jeg har handlet to ganger og det kommer til å bli fler.

Magne, Kolbotn

Celina portrettbilde

Superfornøyd! Det var kjempeenkelt å bestille, har fått faktura og levering på døra (bestilling til bedrift). Superbra kundeservice, e-postene ble besvart nesten umiddelbart. Utrolig bra kvalitet og fine farger på bildet! Bildene var helt like som avbildet på hjemmesiden. Kommer til å bestille fra veggbilder.no igjen!

Celina, Oslo

Hege portrettbilde

Fornøyd:-) På impuls så fikk jeg lyst på et bilde jeg fant på www.veggbilder.no. Jeg hadde noen spørsmål, blandt annet om fargene i bildet, og om de evt. kunne tilpasses mitt hjem ytterligere. Fikk utrolig rask tilbakemelding, og det midt i en helg! Rask levering, og godt fornøyd med bildet! Meget mulig at jeg kommer til å kjøpe flere bilder:-)

Hege, Bærum

Magne portrettbilde

Da har jeg vært og hentet bildene på Vinterbro (ønsket å hente selv). Tenkte bare å gi deg en tilbakemelding fra trykkeriet du benytter – fantastisk hyggelige mennesker, virket proffe til fingerspissene!
Bildene ble intet mindre enn helt fantastiske! Kommer til å legge inn bestillinger på flere bilder i løpet av den kommende måneden.
Hilsen en strålende fornøyd kunde.

Magne, Oslo

Må bare skryte litt av deg, du er en utrolig flink fotograf, bildet har et nydelig motiv og med flotte farger. Det passer perfekt på veggen min i stua 🙂

Hilsen Alice, Bærum

Tusen takk for utmerket service – det blir nok fleire handler hos Veggbilder.no i fremtiden.

Hilsen Håvard, Stavanger

Bildet henger allerede i stua og geita titter ned på oss 😉 Bildet er skikkelig kult og vi takker for handelen!

Hilsen Tore André, Fredrikstad

Jeg er svært fornøyd med bildet.

Hilsen Terje, Hommersåk

Hei, vi synes bildet ble veldig fint på veggen vår så vi er fornøyde!

Hilsen Helena og Line

Bilete kom igår og det såg veldigt bra ut! Det henger no på veggen og vi begge er veldig fornøgde. Så takk skal du ha for god service og for eit flott bilete!

Hilsen Lars, Hareid

jeg har brukt mye tid på å finne et tilsvarende bilde så dette, men kan ærlig svare at ingen av bildene kan måle seg. Det er mye bra detaljer som ser bra ut på et slikt stort bilde. Jeg fikk det i dag, å er veldig fornøyd:) 10/10, jeg kommer til å anbefale dere til andre;)

Hilsen Aleksander, Vormedal

Jeg er veldig fornøyd med begge bildene fra dere.

Hilsen Helene, Holmestrand

Monteringen gikk veldig greit, og bildet henger på veggen! Flott bilde, og gjennomført kvalitet både i fotoduk og ramme. Til å være et «nattbilde» (Oslo Barcode) er farger og detaljer godt bevart til tross for forstørrelsen (140×100).

Hilsen Trond, Oslo

Bildet er mottatt. Imponerende farger og detaljer. Veldig fornøyd!

Hilsen Trond, Oslo

Bildet er montert og jeg er kjempe fornøyd. Det har vært en sann glede å handle hos deg, takk for all hjelp med å velge størrelse og materiale.

Hilsen Vibeke, Nesttun

Jeg bestilte et stort lerretsbilde av Barcode i fjor, som jeg har hengende på veggen i den nye leiligheten min. Er bare superfornøyd, både med motiv og kvalitet 🙂

Hilsen Wenche, Kleppe

Bildet er mottatt. Jeg var veldig fornøyd med det, fine farger og flott motiv! Rask levering var det også. Og hyggelig service.

Hilsen Lindis, Båtstø

 

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Alle bilder du har sett på