Mot solen i Jostedalen. Fotokunst 
														 breddebilde

Kvinnelig skikjører påvei mot solen en fredelig ettermiddag i februar 2013. Bildet ble tatt på tampen av en lang dag med filming til en skifilm. Området er Vetle Geisdalen, som ligger innerst i Jostedalen, Sogn. 

Kunstner Bård Basberg. Portrettbilde

Fotograf
Bård Basberg

Se resten av bildene mine G+ profil

Alle bilder i samme kategori

Truger på tur bildeUtedass bildeGammel fisker ved Jo Gjende hytta bildeFrikjøring i Andermatt, Sveits bildeSyklist i solnedgang II bildeEnsom traver bildeDropp mot mørket bildeTeltleir i natten bildeKronprins Haakon på telemark ski bildeTopptur i Soloppgangen - Togga, Sogndal bildeMot solen i Jostedalen bildeFull fart mot fjorden bildeSurf Lombok bildeThorong la pass Annapurna bildeSherpa på Annapurna bildeHeftig skikjøring i norsk vinterlandskap II bildeHøstnatt i Sogndal bildeBrevandring bildeMånen bildeTime to fly bildeBreidtind bildeHøst i fjellet bildePraglider i Aurland bildeTur før soloppgnag bildeGeit nummer 2004 bildeSkikjører ned Skårasalen bildeSkikjører i ensom majestet bildeEn bølge i fjellet bildeSkikjører i soloppgang bildeNed mot fjorden bildeSkyggespill bildeEnsomme vandrere bildePå ski i Lappland I bildeFerske spor i Lappland bildeKontraster i snøen bildeAlpefjell bildeStisykling foran Matterhorn bildeMot toppen av fjellet bildeKlatring mot toppen bildeSkikjører i vakkert landskap bildeTelemarkssving i norske fjell bildePå jakt over fjorden bildeTo menn på jakt i fjellet bildeLite isfjell bildeAnnapurna bildeStjernehimmel over Oskampen bildeBratt skikjøring i Jotunheimen bildeUtsikt i Hurrungane bildeStorm i vinterfjellet bildePå toppen i Hurrungane bildeSolnedgang over Femunden bildePå vei opp på Storen bildeHøstkveld over Oslo bildeSolnedgang over Oslo bildeTysfjorden i kveldssol bildeEfjorden i midnattssol bildeSolnedgang over Efjorden bildeBålkaffe bildeFannaråken og Steindalsnosi bildeFemundskogen sort hvit bildeFullmåne over Fannaråki bildeSkog i Femundsmarka bilde

Andres erfaringer

Se bilder vi har fått fra fornøyde kunder.

Lurer du på hva andre synes om Veggbilder.no? Her er noen hyggelige e-poster vi har fått:

Må bare skryte litt av deg, du er en utrolig flink fotograf, bildet har et nydelig motiv og med flotte farger. Det passer perfekt på veggen min i stua :)

Hilsen Alice, Bærum

Tusen takk for utmerket service – det blir nok fleire handler hos Veggbilder.no i fremtiden.

Hilsen Håvard, Stavanger

Bildet henger allerede i stua og geita titter ned på oss ;-) Bildet er skikkelig kult og vi takker for handelen!

Hilsen Tore André, Fredrikstad

Jeg er svært fornøyd med bildet.

Hilsen Terje, Hommersåk

Hei, vi synes bildet ble veldig fint på veggen vår så vi er fornøyde!

Hilsen Helena og Line

Bilete kom igår og det såg veldigt bra ut! Det henger no på veggen og vi begge er veldig fornøgde. Så takk skal du ha for god service og for eit flott bilete!

Hilsen Lars, Hareid

jeg har brukt mye tid på å finne et tilsvarende bilde så dette, men kan ærlig svare at ingen av bildene kan måle seg. Det er mye bra detaljer som ser bra ut på et slikt stort bilde. Jeg fikk det i dag, å er veldig fornøyd:) 10/10, jeg kommer til å anbefale dere til andre;)

Hilsen Aleksander, Vormedal

Jeg er veldig fornøyd med begge bildene fra dere.

Hilsen Helene, Holmestrand

Monteringen gikk veldig greit, og bildet henger på veggen! Flott bilde, og gjennomført kvalitet både i fotoduk og ramme. Til å være et "nattbilde" (Oslo Barcode) er farger og detaljer godt bevart til tross for forstørrelsen (140x100).

Hilsen Trond, Oslo

Bildet er mottatt. Imponerende farger og detaljer. Veldig fornøyd!

Hilsen Trond, Oslo

Bildet er montert og jeg er kjempe fornøyd. Det har vært en sann glede å handle hos deg, takk for all hjelp med å velge størrelse og materiale.

Hilsen Vibeke, Nesttun

Jeg bestilte et stort lerretsbilde av Barcode i fjor, som jeg har hengende på veggen i den nye leiligheten min. Er bare superfornøyd, både med motiv og kvalitet :) 

Hilsen Wenche, Kleppe

Bildet er mottatt. Jeg var veldig fornøyd med det, fine farger og flott motiv! Rask levering var det også. Og hyggelig service.

Hilsen Lindis, Båtstø

Du kan også lese andres erfaringer på Bestenettbutikker.com.

Lagre bildet på sosiale medier

Om oss

Veggbilder.no består av en rekke utvalgte norske fotografer som brenner for å fotografere og skape bilder. Vi samarbeider med dyktige fagfolk som trykker bildene våre på beste kvalitet. Mer om oss og les om alt om hva vi tilbyr deg.

Hvor stort bilde kan du ha?

1. Større er bedre
Vi har aldri hørt fra noen som synes de har kjøpt for stort bilde, kun det motsatte. En grei tommelfingelregel er at bildet opptar ca to tredjedeler til tre fjerdedeler av veggen. Men dette er bare utgangspunktet, les resten av tipsene også før du bare bestiller det største bildet vi har ;)

2. Vurder veggens format
Høye smale vegger fungerer best med bilde i høydeformat eller kvadratisk format. Lange smale vegger over en sofa blir gjerne finest med bredde og panoramabilder osv.

3. Luft rundt bildet
Mål høyden og bredden (inntil vegger og møbler) og trekk fra 40 til 60cm (20 til 30cm * 2) så har du cirka maks bildestørrelse. Ikke heng bildene for tett inntil sofaer og lignende, plasser bildene ca 20 - 30cm over en sofa eller andre deler av interiøret.

4. Riktig høydeplassering
Mange henger bildene alt for høyt på veggen. Når du ser på et bildet skal du se ca midten av bildet. Det påvirker dermed også størrelsen. Hvis du har en høy sofa men høyt under taket, bør du fortsatt ikke henge opp et bilde i høydeformat over sofaen, selv om det er god plass i høyden. Er du ganske lav eller ganske høy, så er det ofte lurt å bruke en gjennomsnittshøyde på ca 175cm isteden - med mindre hele familien og alle vennene dine er like høye/lave som deg da :)

Kontakt - Noe du lurer på?

Gå til kontaktskjema / spørsmål og svar.
Snakk med oss på chat / send melding.
Eller ring / send SMS til 400 90 629.

Mot solen i Jostedalen
Breddeformat bilde

Jostedalen, Sogn & Fjordane. 2013    ( ID: BB0332 )
Kjøp bildet – alternativer:
250,- Info
Kunstnerens signatur trykket nederst til høyre på bildet.
signatur eksempel
Legg bildet i handlekurven

100% fornøydgaranti og personlig kundeservice.
Fri frakt på alle bilder, alltid. Prisene er ink 25% mva, eller 5% kunstavgift for Limited edition bilder
Annen størrelse eller format? Det meste er mulig. Bare spør så får du svar og pris. Ønsker du bildet til fototapet?

↑ Hopp til toppen
Tilbakestill sett merking