Forrige
Kjøp Spør Neste

På lager

 • Lerret er et godt og klassisk valg med en fin struktur i overflaten. Flott til farger og sort-hvitt. Gallerikvalitet Epson Premium Canvas Satin bomullslerret. Imponerende naturlige bildetro farger som holder seg i mange år. Leveres ferdig montert på en 4.5cm dyp vridningsstabil blindramme i tre. Oppheng medfølger. Info og eksempler.

  • 1390 krLerret
  • 2490 krLerret
  • 3790 krLerret

  Bilder på akryl får høyglans og dybde. Best til fargebilder. Direktetrykk bak 4mm eller 8mm akryl. Lyset skinner inn gjennom akrylglasset fra både fronten og sidene, og fremhever fargene og detaljene i bildet som virkelig kommer til live. Gjennomgående bolter for opphenging. Info og eksempler.

  • 1990 krAkryl 4mm
  • 2790 krAkryl 4mm
  • 3990 krAkryl 4mm
  • 4690 krAkryl 4mm

  Flott til farger og sort-hvitt. Bilder på alu-plate får elegant og stilrent utseende. Direktetrykk på silkematt hvit 3mm Dibond aluminiumsplate med imponerende fargegjengivelse og detaljnivå, som gir en eksklusiv gallerifølelse. Leveres med skjult opphengsramme festet bakpå. Info og eksempler.

  • 1990 krAlu-plate
  • 2790 krAlu-plate
  • 3990 krAlu-plate
  • 4690 krAlu-plate

  Flott til farger og sort-hvitt. Vi bruker et galleriverdig helmatt kunstpapir av 100% bomull i hele 330gr/m2. Nydelige farger og klassisk uttrykk. Perfekt til montering i bilderamme eller plakatlister. Info og eksempler.

  • 890 krPoster matt
  • 1390 krPoster matt
  • 1890 krPoster matt
  • 2490 krPoster matt

  Et tøft uttrykk med poster trykket på fotopapir med metallic overflate. Info og eksempler.

  • 890 krPoster metallic
  • 1390 krPoster metallic
  • 1890 krPoster metallic
  • 2490 krPoster metallic
  • 250 kr

FRI FRAKT. Ingen skjulte kostnader.
Leveringstid 5-9 arbeidsdager. Norsk produksjon.
Hvem er vi – les om oss.

Lynnedslag i ørkenen III — veggbilde & poster

Etosha, Namibia. Desember 2016. TK0354

Lynnedslag i ørkenen.

Vi hører gjerne fra deg om det er noe som helst du lurer på.

Spørsmål om bildet?

Vil du ha pris på dette bildet i en annen størrelse (husk å si hva slags materiale) eller som fototapet?

(du får 20% rabatt på disse)

Terje Kolaas

Terje Kolaas fra Levanger har vært aktiv fotograf siden 1989 og er i dag en av Norges mest profilerte fuglefotografer. Hans bilder har prydet forsiden av flere nasjonale og internasjonale tidsskrifter og han har forfattet og illustrert flere bøker om fugler med sine bilder.

Les mer om Terje Kolaas Alle bilder fra Terje Kolaas

Velge bildetype og størrelse

Valg av produktype/bildetype, og dermed bildets overflate, er viktig og vil påvirke uttrykket til bildet. Det vil alltid være slik at noen bilder egner seg litt bedre på noen materialer, men vår erfaring tilsier at det er mye viktigere at bildetype matcher med stilen man har ellers i rommet. Lerretsbilder og fotoplakat premium som er matt (avhengig av rammevalg) passer fint de fleste steder, mens fotoplakat metallic, aluminiumsbilder (dibond plate), fotoduk med aluramme og akryl passer bedre inn i en mer moderne stil. Skal du dekke en hel vegg kan vi lage spesialstørrelser av fotoduk med en smal ramme som skrus i veggen hele veien rundt, eller trykke på fototapet (store bredder = få skjøter).

Når du har fått bildet har vi litt tips og  instruksjoner for bildet ditt i forhold til opphenging og vedlikehold. I tillegg har vi en mer generell side om plassering av bilder på veggen og informasjon om hvordan du velger riktig skruer og innfesting i veggen.

Levering

Normal produksjonstid er 4–6 arbeidsdager. Leveringstid etter produksjon er normalt 1–3 arbeidsdager.

Leveringstid kan påvirkes av hvor du bor og helligdager/fellesferie.

Tiden varierer såpass mye fordi alle bilder trykkes på bestilling, og det kommer da an på hvor mange bestillinger som ligger foran i køen. Si ifra om du har dårlig tid, så kan det godt hende at vi kan få bildet ut døra raskere.

Andres erfaringer

Må bare skryte litt av deg, du er en utrolig flink fotograf, bildet har et nydelig motiv og med flotte farger. Det passer perfekt på veggen min i stua 🙂

Hilsen Alice, Bærum

Tusen takk for utmerket service – det blir nok fleire handler hos Veggbilder.no i fremtiden.

Hilsen Håvard, Stavanger

Bildet henger allerede i stua og geita titter ned på oss 😉 Bildet er skikkelig kult og vi takker for handelen!

Hilsen Tore André, Fredrikstad

Jeg er svært fornøyd med bildet.

Hilsen Terje, Hommersåk

Hei, vi synes bildet ble veldig fint på veggen vår så vi er fornøyde!

Hilsen Helena og Line

Bilete kom igår og det såg veldigt bra ut! Det henger no på veggen og vi begge er veldig fornøgde. Så takk skal du ha for god service og for eit flott bilete!

Hilsen Lars, Hareid

jeg har brukt mye tid på å finne et tilsvarende bilde så dette, men kan ærlig svare at ingen av bildene kan måle seg. Det er mye bra detaljer som ser bra ut på et slikt stort bilde. Jeg fikk det i dag, å er veldig fornøyd:) 10/10, jeg kommer til å anbefale dere til andre;)

Hilsen Aleksander, Vormedal

Jeg er veldig fornøyd med begge bildene fra dere.

Hilsen Helene, Holmestrand

Monteringen gikk veldig greit, og bildet henger på veggen! Flott bilde, og gjennomført kvalitet både i fotoduk og ramme. Til å være et «nattbilde» (Oslo Barcode) er farger og detaljer godt bevart til tross for forstørrelsen (140×100).

Hilsen Trond, Oslo

Bildet er mottatt. Imponerende farger og detaljer. Veldig fornøyd!

Hilsen Trond, Oslo

Bildet er montert og jeg er kjempe fornøyd. Det har vært en sann glede å handle hos deg, takk for all hjelp med å velge størrelse og materiale.

Hilsen Vibeke, Nesttun

Jeg bestilte et stort lerretsbilde av Barcode i fjor, som jeg har hengende på veggen i den nye leiligheten min. Er bare superfornøyd, både med motiv og kvalitet 🙂

Hilsen Wenche, Kleppe

Bildet er mottatt. Jeg var veldig fornøyd med det, fine farger og flott motiv! Rask levering var det også. Og hyggelig service.

Hilsen Lindis, Båtstø