Bilde av et lerretsbilde

Store lerretsbilder med fotokunst
Veggbilder på lerret fra norske fotokunstnere

Har du kjøpt et veggbilde på lerret fra oss, og lurer på hvordan du kan stramme det opp? Lerretsbilder kan bli litt mindre stramme under transport.

Kjøp gallerikvalitet lerretsbilder til din stuevegg

Vi trykker bildekunst på 100% bomullslerret: Epson Premium Canvas Satin. Dette er en lerretsduk med en struktur og en glanset overflate som gir gallerikvalitet. Overflaten er ekstremt holdbar og gir bildene maksimalt høy oppløsning for å få frem detaljene.

Etter at bildet er trykket på lerretsduken og har tørket helt, monteres lerretsduken på 4cm tykke solide vridningsstabile håndlagde trerammer (også kalt blindrammer). De ferdige monterte lerretsbildene kan enkelt strammes opp med inkluderte trekiler om det skulle bli behov.

Oppheng følger selvfølgelig med, så du kan få bildene raskt opp på veggen.

Se alle veggbilder motiver

Gallerikvalitet veggbilder

Lerretsbilder gir en tredimensjonal følelse på veggen

Lerretsbilder får en tredimensjonal følelse i bildet på grunn av den fine overflateteksturen i lerretsmaterialet, dybden i fargene og monteringen på 4cm dype solide håndlagede trerammer.

Se alle veggbilder motiver

Tredimensjonal følelse

Elegante og minimalistiske lerretsbilder på veggen

Lerretsbildene har et rent og minimalistisk inntrykk på veggen, siden bildet ikke har noen rammekant rundt. På de fleste lerretbilder er ytterkanten av bildet speilet rundt på siden, mens på noen lerretsbilder fortsetter motivet rundt kanten. Uansett får du inntrykket av at bildet nærmest flyter oppå veggen.

Se alle veggbilder motiver

Elegant og minimalistisk

Imponerende store bilder på lerret

La deg inspirere og glede av vakker og spennende fotokunst i store formater! Vi har valgt å fokusere på kvalitet fremfor pris, uten at det betyr at bildene skal koste en formue. Et bilde fra Veggbilder.no skal være det beste alternativet for deg som ønsker noe nytt og unikt på veggen.

Formatet er tilpasset motivet, slik at formatet forsterker uttrykket i bildet. De største bildene i panoramaformat kan leveres i hele 200x100cm. Så store formater gjør bildene imponerende i stua, på soverommet eller kontoret! Frakten er uansett alltid gratis.

Store veggbilder på lerret gir deg et helt nytt inntrykk av vakre fjellandskap, tøffe sort-hvitt bilder, spennende bybilder og alle de andre motivene du finner her.

Se alle veggbilder motiver

Store bilder

Håndlaget og Ferdig montert

Rammene er 4cm dype og håndlaget og blir laget av limt tre, noe som betyr at vi unngår at rammene kan bli skjeve. Montering skjer også for hånd, slik at det menneskelige øye og erfaring kan sørge for at detaljene i monteringen blir så bra som mulig. 

Alle våre lerretsbilder leveres ferdig montert på en solid blindramme av tre. Du slipper å gjøre jobben med å strekke ut, feste og stramme lerretsduken selv. Vår erfaring er at dette er den absolutt beste løsningen, selv om det blir litt dyrere enn å sende deg som kunde et lerret på rull og monteringsanvisninger for en gjør-det-selv ramme i plast eller metall.

Se alle veggbilder motiver

Lerretsbilde detalj

Oppheng følger med

Små opphengsbeslag følger med, 2 stk for alle lerretsbilder bredere enn 1meter. Skru de fast i øverste del av bilderammen, og heng bildet opp på to skruer festet i veggen.

For å henge opp bildene har vi laget en guide med tips

Se alle veggbilder motiver

Lerret oppheng
Se flere bilder fra andre kunder på vår inspirasjonsside
↑ Hopp til toppen