TEST

Bukkene bruse geiter på Eventyrlig oppussing på TV3

De fire bukkene bruse

Halvor Bakke og produksjonsteamet tok kontakt og lurte på om vi kunne hive oss rundt og sende de en fotoplakat fra Veggbilder.no som de syntes passet perfekt inn på hytta de var i ferd med å pusse på i Veitastrond, en utrolig vakker plass liggende ved foten av Jostedalsbreen.

12.oktober kunne man for første gang se hvordan interiørekspert Halvor Bakke og hans snekker-team bruker fotokunst fra Veggbilder.no for å pynte hytteveggene i TV programmet «Eventyrlig Oppussing».

Se så fint det ble! Vi er superfornøyde med resultatet fra Eventyrlig Oppussing på TV3 i kveld. Fantastisk arbeid nok en gang fra @halvor.bakke og teamet hans, på en utrolig flott plass. Bildet ble kjempekult i stort format på vår nye matte bomullsbaserte fotopapir.

Og det beste av alt: Underveis oppdaget produksjonsteamet at det er faktisk de som eier hytta som også eier geitene på bildet! Bildet er faktisk fotografert samme sted da Peder Aaserud Eikeland var der i 2011! Så dette ble et veldig artig kapittel i historien om fire veldig populære geiter.

 

Kjøp De fire bukkene Bruse IV her

Se hele episoden her på viafree.no

Kommentarer er stengt

Black week salg fra søndag til fredag

Vi har 20% på alle bilder under Black week, OG vi er stolt samarbeidspartner for Eventyrlig oppussing på TV3 denne høsten også. Finn bilder fra alle episoder her, som du nå får til 20% off! PS. Legg bilde i handlekurven for å se med rabatt.

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!