Posters – ramme inn og henge opp

Heng som veggplakat eller montér i ramme

Plakat bilder kan festes direkte på veggen som en plakat med plakathengerlister, men blir som hovedregel finest når de blir montert bak glass i en bilderamme.

Tenk kreativt og bestill gjerne f.eks. tre matchende bilder som kan henges sammen. Velg noen som har lignende farger, kontrastfarger – eller gå for tre svart hvitt bilder som fungerer utmerket uansett andre farger i rommet.

Standardrammer

Kjøp rimelige og gode rammer fra f.eks. IKEA, flere av poster størrelsene er i standardstørrelser som gjør det enklere å finne rimelige rammer. Det blir selvfølgelig enda finere med en spesiallaget ramme fra din lokale rammemaker. Eller finn en gammel elegant ramme til bildet på f.eks. et loppemarked.

For bilderammer kan vi også anbefale bilderammer.no

Spesiallagde bilderammer

Det beste og flotteste alternativet er naturligvis å få spesiallaget en ramme som passer perfekt i størrelse og design. Her vil en profesjonell rammemaker kunne hjelpe deg å velge og lage en perfekt ramme til akkurat det bildet du har kjøpt. Det finnes mange rammemakere, men her er noen vi kan anbefale og som gir rabatt til deg som har kjøpt en fotoplakat fra Veggbilder.no. Bare oppgi at du ønsker å benytte deg av rabattavtalen med Veggbilder.no og ordrenr på bestillingen din.

Artifix (Oslo)

Artifix har to rammeverksted i Oslo, på Sagene og på St.Hanshaugen. De gir deg som Veggbilder.no kunde 15% på spesiallagde rammer. «Som eksperter på kunst hjelper vi deg med å finne riktige rammer ut fra det personlige preget du ønsker å gi kunstverket du har kjøpt. Trenger du nye rammer kan vi lage det du måtte ønske! Vi har årevis med erfaring og vet ganske raskt hva som skaper ditt personlige uttrykk.»

 

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier