Sikkerhet, personvern og cookies

Viktig: Ved bruk (både surfing på sidene og kjøp) av veggbilder.no godtar du at vi lagrer informasjonen som beskrevet under. Og nei det er ikke noe skummelt her, og vi vil aldri misbruke tilliten din.

Informasjon vi ber om ved kjøp

Vi er opptatt av å behandle og lagre dine personopplysninger på en trygg måte. For å forenkle handelen og bedre din sikkerhet ber vi kun om den informasjonen (navn og adresse) vi er avhengig av for å sende deg det du kjøper, og e-post for å gi deg en raskere bekreftelse på kjøp og utsending, og evt. avklaringer vi trenger. Denne informasjonen benyttes for å levere varene, samt evt kontakte deg vedrørende bestillingen. Vi er også pålagt å oppbevare slik informasjon i forbindelse med regnskap, i tilegg til garanti og reklamasjonsbehandling.

Betalingspartnerne våre, Stripe og PayPal er store internasjonalt annerkjente betalingsformidlere som lever av å gjøre betaling på nettet trygt. Vi har ingen tilgang til betalingsinformasjon som kredittkortnummer og lignende du oppgir til de. Betalingsinformasjon blir sendt direkte til betalingspartnerens server og lagres aldri hos oss.

For din sikkerhet har vi et bekreftet sikkerhetssertifikat (SSL, HTTPS) slik at ingen andre på nettverket du bruker kan se din personinfo eller handlekurv

Hvilken informasjon samler vi ved bruk av nettsidene

For å bedre forstå hva dere som kunder er interessert i og kunne tilpasse bildeutvalget, analyserer vi besøksstatistikken på Veggbilder.no med Google Analytics, som bl.a. er basert på din IP adresse, men IP adressen blir ikke koblet mot personopplysninger som navn. Vi bruker også bannerannonsesystemet Adroll for å samle denne typen informasjon, for å kunne senere vise deg (du er fortsatt anonymisert) nettannonser som stemmer best mulig med dine bildepreferanser på vårt nettsted.

Sikkerhet ved betaling

Vi tar sikkerhet på alvor. Det betyr bla. at vi kun ber om den informasjonen vi må ha fra deg. På betalingssidene bytter vi automatisk til en https kobling, det vil si at all informasjon mellom deg og vår server er kryptert (uleselig for andre på nettverket som snoker). Vi har et bekreftet SSL sertifikat (se grønn adresselinje på https sider) fra Geotrust (klikk på logoene nederst på siden for bekreftelse) som gir høyeste grad av kryptering og deg som kunde en trygghet på at vi er et seriøst foretak.

Betalingspartnerne våre; Paymill og PayPal er store internasjonalt annerkjente betalingsformidlere som lever av å gjøre betaling på nettet trygt. Vi har ingen tilgang til betalingsinformasjon som kredittkortnummer du oppgir ved betaling. Denne informasjonen sendes kryptert direkte til dem og er aldri innom vår server. Vi får kun tilbake en bekreftelse på at betalingen er gjennomført, slik at systemet vårt kan sette status på bestillingen din til betalt.

Hvordan behandler vi informasjon

Deling av informasjon med tredjepart

Vi vil aldri selge, gi bort, eller på annen måte formidle til tredjepart, epostadresse, navn, adresse, telefonnr eller andre personopplysninger, med unntak av leveringsinformasjonen din til vår trykkeripartnere (dette blir ikke lagret, men kun printet ut på adresse-etikett). Trafikkdata, som ikke kobles opp mot personopplysninger, deles med Google Analytics (for besøksstatistikk) og Perfect Audience (for rettede nettannonser). Informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier brukes for dette formålet.

Nyhetsbrev

Hvis du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev fra Veggbilder.no kan du finne lenke til avmelding her. Vi vil aldri gi bort eller selge din e-postadresse.

Be om oversikt over, endre eller slette dine data

Ønsker du innsyn i eller sletting av de personopplysningene vi har fått av deg, å endre adresse, e-post etc., ta kontakt så ordner vi det raskt.

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier