Nye fotografer

Mange av Norges flinkeste fotografer driver på hobbybasis og holder et ekstremt høyt nivå, det er dere vi ønsker å få frem.

Tar dere inn nye fotografer?

Ikke så ofte, men om vi mener bildene dine er unike og egnet som veggbilder så er vi alltid åpne for nye fotografer, men vi vil vokse kontrollert og kvalitet er langt viktigere enn kvantitet. Vi er på utkikk etter andre typer bilder enn det vi allerede har per i dag, så ikke ta utgangspunkt i at det ligger noen begrensning i type bilder, tvert imot, vi ønsker større bredde i utvalget vårt.

Vi per i dag ingen kvinnelige fotografer. Så vi vil oppfordre alle de dyktige kvinnelige fotografene der ute til å kontakte oss med fotografiene deres. Med tanke på at vi ønsker å utvide bredden i utvalget og få med oss fotografer med enda flere perspektiver.

Ta gjerne kontakt om du har noe vi kan se på (husk å sende lenke til portefølje og høyoppløselige bilder for vurdering).

Krever dere eksklusivitet

Ja, for salg på nett i Norge og Europa. Du må gjerne selge bilder på utstillinger og selge andre bilder direkte til kunder selv. Men kunder skal ikke kunne kjøpe bildene fra andre nettbutikker, det vil lage feil ift opplaget og ødelegge for den eksklusiviteten kundene får når de kjøper bilder fra oss.

Kontaktskjema for nye fotografer

Vi prøver å svare alle, men det kan ofte ta litt tid da vi må prioritere kundehenvendelser og vi må ta en grundig vurdering før vi eventuelt går videre med nye fotografer.

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier