Nye fotografer

Mange av Norges flinkeste fotografer driver på hobbybasis og holder et ekstremt høyt nivå, det er dere vi ønsker å få frem.

Tar dere inn nye fotografer?

Ganske sjelden, men om vi mener bildene dine er unike og egnet som veggbilder så vil vi vurdere å ta deg inn. Vi vil vokse kontrollert og kvalitet er langt viktigere enn kvantitet. Vi er på utkikk etter andre typer bilder enn det vi allerede har per i dag, så ikke ta utgangspunkt i at det ligger noen begrensning i type bilder, tvert imot, vi ønsker større bredde i utvalget vårt.

Ta gjerne kontakt om du har noe vi kan se på (husk å sende lenke til portefølje og høyoppløselige bilder for vurdering).

Krever dere eksklusivitet

Ja, for salg på nett i Norge og Europa. Du må gjerne selge bilder på utstillinger og selge andre bilder direkte til kunder selv. Men kunder skal ikke kunne kjøpe bildene fra andre nettbutikker, det vil lage feil ift opplaget og ødelegge for den eksklusiviteten kundene får når de kjøper bilder fra oss.

Kriterier for at vi skal satse på bildene dine

  • Er de egnet til å ha på veggen? Vanskelig å vite, for alle har forskjellig smak, men vi ser jo hva som selger og ikke, og vi er villige til å teste noe nytt om vi har tro på det.
  • Gode komposisjoner, bevisste fotografiske valg, bra etterbehandling.
  • Tilfører de bildeutvalget vårt noe nytt? Vi ønsker først og fremst mer bredde og andre typer bilder enn det vi har i dag. Så ikke tenk at du dine bilder ikke passer inn, det er omvendt, de kan passe inn nettopp fordi de ikke ligner på det vi har fra før av.
  • Teknisk kvalitet, det er ikke til å komme utenom at bildene må være teknisk bra (det kan vi vurdere) slik at sluttproduktet blir av høy kvalitet uansett om det trykkes på små plakater eller på 2 meter lange aluminiumsplater.

Kontaktskjema for nye fotografer

Vi har dessverre ikke tid til å svare alle. Så hører du ikke noe fra oss så har vi vurdert at bildene dine ikke passer inn hos oss. Det betyr ikke at vi synes de er dårlige, men at vi av ulike grunner dessverre ikke ønsker de som en del av utvalget vårt. Noen ganger kan det ta litt tid før vi får vurdert, men er vi interessert så hører du fra oss. Fyll ut skjemaet under og legg ved link til høyoppløselige bilder, ellers kan vi ikke vurdere deg.

Fotograf forespørsel
Fullt navn
Vennligst sjekk at den er riktig
Fortell kort om deg selv og bildene dine.

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier