TEST

Nina Jonsson – Gjestefotografen

Nina Jonsson er hobbyfotograf bosatt i Son. Hun er naturforsker av utdannelse med doktorgrad i økologi.

Nina har alltid vært fascinert av naturen, og fotografering av planter og dyr er hennes kjæreste hobby. Hennes bilder dekker motiver fra de fleste verdensdeler, fra Antarktis is sør til Nordishavet i nord. Hun liker også makrofotografering fordi forstørrelse fremkaller vakre detaljer som ellers er skjult for det blotte øye.

Ninas bilder er brukt i bøker og tidsskriftsartikler, og i senere år har hun deltatt i fotokonkurranser. Blant hennes beste resultater er førsteplass for en kolleksjon av bilder som viser damlevende smådyr i konkurransen «International Garden Photographer of the year 2013». For disse bildene fikk hun gullmedalje fra «The Royal Photographic Society of Great Britain». Hun har ellers mottatt medaljer fra nasjonale og internasjonale fotokonkurranser, og er Nordisk stormester i fotografi.

 

Trykk på bildet (alle de små bildene er samlet i ett bilde) for å åpne det i full størrelse.

Gjestefotograf veggbilde bestilling

Gjestefotograf veggbilde bestilling

Bestilling av bilder fra aktuell gjestefotograf. Send inn skjemaet så får du en ikke-bindende e-post tilbake med pris. Vi ønsker å finne ut om interessen for denne fotografen er så stor at vi tar inn han/henne som fast fotograf, derfor får du -20% på disse bildene! Utangspunktet for prisen er lik andre bilder i samme format (bredde, høyde, panorama, panoramapluss eller kvadratisk).

Hvis du ikke fyller ut så sender vi deg en e-post med relevante størrelsevalg for det aktuelle bildet.
Materiale *

 

Legg igjen et svar

Din epost vil ikke bli publisert. Nødvendige felt er merket*

20% på Populære bilder!

Få 20% rabatt på alle våre Populære bilder. – de som er merket Populært og På salg. Alle materialer. Gjelder ikke Limited edition. Torsdag 10. til og med 13. juni

Populære bilder

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier

Veggbilder.no