Bilde av et stoffdukbilde

Fotoduk bilder på aluramme
Norsk fotokunst på eksklusiv fotoduk på aluminiumsramme

Bestilt fotoduk bilde? Guide for montering av fotoduk bilder

Eksklusiv trykk på fotoduk av høy kvalitet

Fotoduk på aluramme er et spennende nytt og mer high-end alternativ til tradisjonell trykk på lerretsduk montert på blindramme i tre. Detaljnivået er høyere, fotoduken tåler langt mer og bildene gir et mer eksklusivt inntrykk.

Fotoduken har en presist påsydd en gummikant som du dytter inn i aluminiumsrammen etter at den er skrudd sammen. Rammen består av spesialprofiler som du enkelt fester sammen i hjørnene på få minutter. Når gummilisten til fotoduken er presset på plass rundt rammen sitter den pent og stramt oppspent.

Vi trykker bildene direkte på 190 gr. tykk polyester med «Dye Sublimation» teknikk på en Durst Rhotex 320 maskin. Dette er en stor «printer» med få begrensinger, meget høy printkvalitet og den bruker miljøvennlig, vannbasert dispersed dye blekk. Detaljnivået på bildene er meget høy og fargene er presise med fine graderinger over store flater.

Se alle veggbilder motiver

Hard blue skyline Manhattan

Monteringen gikk veldig greit, og bildet henger på veggen! Flott bilde, og gjennomført kvalitet både i fotoduk og ramme. Til å være et "nattbilde" (Oslo Barcode) er farger og detaljer godt bevart til tross for forstørrelsen (140x100).

Hilsen Trond, Oslo

Miljøvennlig og flammehemmende

Blekket i vår maskin er 100% fritt for VOC (Volatile organic compounds) og er luktfritt. Du kan trygt henge disse bildene i rom hvor store og små barn oppholder seg. I tillegg er materialet, også etter print, fortsatt flammehemmende. Noe som ofte er et krav i det offentlige rom.

Se alle veggbilder motiver

Hard blue skyline Manhattan

Montering på minimalistiske alu rammer

Våre spesialproduserte rammer av aluminium er av høy kvalitet og gir bildet en minimalistisk og elegant innramming hvor fokuset forsatt er på bildet og ikke rammen. Du ser kun et par mm matt aluminiumskant rundt bildet, når du ser bildet rett forfra. Rammene er enkle å montere og trenger bare et par paralelle skruer i veggen for å henges opp.

Vi kan også trykke større bilder etter ønske, så har du spesielle behov ta gjerne kontakt.

OBS. Aluminiumsrammen på fotoduk bilder kan ha noe overfladiske riper på baksiden. Overflaten av eloksert aluminium er sårbar for dette. Det skal ikke være merker på forsiden og sidene av rammen, som er synlig når bildet henger på veggen. Baksiden er naturligvis ikke synlig når det henger på veggen. Får du merker på sidene under montering, kan du enkelt fjerne de med den harde siden av en vaskeskrubb svamp, av typen man bruker på kjøkkenet til å skrubbe gryter. Du kan også bruk smergelpapir som er en type veldig finkornet pussepapir, men ikke bruk vanlig grovt sandpapir.

Se alle veggbilder motiver

Hard blue skyline Manhattan

Én ramme - flere bilder!

En annen stor fordel med dette systemet er at man enkelt kan bytte duken/motivet. Man kan f.eks bestille 2-3 forskjellige fotografier som kan byttes etter ønske i rammen. Selve dukene er enkle å lagre og blir ikke særlig større enn at de passer inn i en A4 konvolutt. Har man først kjøpt rammesystemet, er neste bestilling av kun fotoduk langt billigere enn f.eks et nytt lerretsbilde montert på blindramme.

Se eget bestillingsvalg for kun fotoduk uten ramme (Klikk på "Vis alle størrelsevalg" i listen over formater til høyre for bildet du vil ha). Bytt bilde på minutter!

Se alle veggbilder motiver

 

Støydempende

Fotoduken er støydempende og gir deg bedre akustikk i rommet. Uten stygge støydempende paneler. 

Se alle veggbilder motiver

Hard blue skyline Manhattan
↑ Hopp til toppen