Bilde av et aluminiumsbilde

Bilder på aluminium
Store veggbilder på aluminiumsplater

Få gallerifølelsen med stilrene bilder på aluminium

Vi trykkere direkte på hvitlakkerte 3mm Sandwich Aluminiumsplater som gir en stilren galleri følelse. Det er stivt, lett og stabilt materiale som ikke påvirkes av temperatur eller luftfuktighet. Dibond aluminiumsplater består av en indre plastkjerne, med helt glatte aluminiumsplater på begge sider, noe som gir stor stivhet og lav vekt.

Bildene har imponerende god fargegjengivelse, detaljnivå og skarphet, som gir en eksklusiv gallerifølelse. Dette er det alternativet som gir deg de fineste detaljene i bildet. Bakpå bildet er det festet en spesiallaget aluminiumlist med skruehull, slik at bildet nærmest svever på veggen.

PS. Flere av våre konkurrenter trykker på fotopapir som limes på en aluminiumsplate, det er et helt annet produkt og gir et billig inntrykk i forhold til direkte-trykk.

Se alle veggbilder motiver

Oslo Barcode

Usynlig oppheng - bildet svever på veggen

Vårt oppheng er nesten usynlig, en elegant aluminiumslist som festes på baksiden av platen. Disse aluminiumslistene blir produsert på trykkeriets eget metallverksted og etter eget design. Listene limes med 2-komponent lim, så det er ingen bolter eller på noen måte synlig på forsiden av bildene. På et bilde som er 200cm er opphengslisten ca 125cm, sentrert og ca 20cm ned fra toppen av bildet. Denne listen forsterker også bildet og forebygger at bildet "buer" eller blir hengende skevt. OBS. Vent med å borre hull i veggen til du har fått bildet, så du kan kontrollmåle ift hullene på listen. 

Se alle veggbilder motiver

Oslo Barcode
↑ Hopp til toppen