Betaling og sikkerhet

Moms og kunstavgift

Prisene du ser på bildene er inkludert 25% mva, eller 5% kunstavgift for Limited edition bilder. Bestillingsbekreftelse og fakturaer (for firmakunder) spesifiserer alle avgifter.

Visa og MasterCard kortbetaling

Du betaler helt trygt med ditt vanlige bankkort eller kredittkort fra Visa eller MasterCard hos oss. Betalingen går direkte via vår samarbeidspartner Paymill som er en av verdens største betalingsformidlere for nettbutikker. Kredittkort informasjonen din blir aldri lagret på Veggbilder.no sin server, den sendes direkte og kryptert til Paymill sine strengt overvåkede servere, hvor den kun brukes til å gjennomføre betalingen.

Mens betalingen gjennomføres står det “Vennligst vent”, da skal du ikke lukke vinduet eller gjøre noe før Veggbilder.no får bekreftet fra Paymill sin server at betalingen har gått gjennom, og deretter sendes du til vår betalingsbekreftelsesside som bare bekrefter at alt har gått bra, og du kan da lukke vinduet/surfe videre.

Faktura for firmakunder

Er dere et firma/organisasjon? Da kan dere få tilsendt en regnskapsgodkjent faktura via e-post eller EHF.  For kreditt og 30 dagers betalingsfrist, send e-post og be om dette, ellers må faktura betales før bildene trykkes.

For firmakunder leverer vi som standard til dør på dagtid, slik at dere slipper å dra på postkontoret.

Paypal

Betaling for bilder kjøpt i nettbutikken kan gjøres trygt og sikkert gjennom vår betalingsformidler PayPal, fra din PayPal konto eller ditt MasterCard / Visa kort (du trenger ikke å ha en egen PayPal konto for å betale med kort). PayPal er en av verdens største betalingsformidlere på nett og brukes av tusenvis av nettbutikker og privatpersoner. Veggbilder.no får ikke tilgang til kredittkortdataene eller annen betalingsinformasjon om deg fra PayPal, og lagrer følgelig heller ikke denne.

 
Betalinger med PayPal

Nettbank

Hvis du ikke ønsker å bruke Paypal og eller ikke vil eller kan bruke Klarna (ved f.eks. manglende kredittverdighet pga betalingsanmerkninger) kan du forhåndsbetale til vår konto via nettbank. Kontonummer og all informasjon du trenger får du etter at du har valgt forhåndsbetaling i kassen.

Sikkerhet

Vi tar sikkerhet på alvor. Det betyr bla. at vi kun ber om den informasjonen vi må ha fra deg. På betalingssidene bytter vi automatisk til en https kobling, det vil si at all informasjon mellom deg og vår server er kryptert (uleselig for andre på nettverket som snoker). Vi har et bekreftet SSL sertifikat (se grønn adresselinje på https sider) fra Geotrust (klikk på logoene nederst på siden for bekreftelse) som gir høyeste grad av kryptering og deg som kunde en trygghet på at vi er et seriøst foretak.

Betalingspartnerne våre; Paymill og PayPal er store internasjonalt annerkjente betalingsformidlere som lever av å gjøre betaling på nettet trygt. Vi har ingen tilgang til betalingsinformasjon som kredittkortnummer du oppgir ved betaling. Denne informasjonen sendes kryptert direkte til dem og er aldri innom vår server. Vi får kun tilbake en bekreftelse på at betalingen er gjennomført, slik at systemet vårt kan sette status på bestillingen din til betalt. 

Spørsmål om betaling?

Betalingsvalg og informasjon om hvordan du betaler kommer når du går gjennom kassen. Ta kontakt om du har spørsmål om betaling.

Skrivefeil og feilprising

Vi gjør vårt beste for å unngå feil, men skulle det skje, at vi for eksempel la ut et bilde til 15,- istedenfor 150,-, må vi ta forbehold om avvik og forbeholde oss retten til å avvise bestillinger. 

↑ Hopp til toppen