Store bilder i små opplag

– Kun 100 eksemplarer

Unike veggbilder med norsk fotokunst i begrenset opplag – Vi tilbyr varierte motiver fra norske fotografer, i store formater, som vi trykker på bestilling i Norge, på alu-plate, lerret og kunstpapir. Enkel betaling med kort eller Vipps.

Eventyrlig Oppussing Glomfjord (episode 6 okt 2021)
"Heftig skikjøring i norsk vinterlandskap II" Eventyrlig Oppussing Glomfjord (episode 6 okt 2021)

Romjulssalg til og med 29. des. -20% på alle* bilder

Romjulssalget er i gang. Få 20% rabatt på alle* motiver, på alu-plate, lerret og kunstpapir. PS. Levering er lengre pga stengt trykkeri i romjulen. *Untatt Bestselgere, gavekort og L.E.

Historien vår

Vi innså tidlig at for at folk flest skal kunne finne og investere i fotokunst på nett så må vi ha et godt utvalg, forutsigbar høy kvalitet og ikke minst: det må være like enkelt som å handle andre varer på nett og få det trygt hjem. Siden oppstarten i 2010 har vi vært kjent for unike fotografier, kompromissløs kvalitet og ukomplisert kundeservice.

Veggbilder har virkelig det lille ekstra. Utvalget av bilder er veldig bra og kvaliteten i ypperste klasse. Disse bildene blir hengende lenge på veggen hjemme hos meg.

@carisma_interior (sponset)


Soloppgang panorama i Jotunheimen 150x50cm på lerret

Vi valgte utsikt mot knutshøe og leirungsdalen da vi begge er veldig glad i naturen, og dette bildet ble fort et blikkfang for oss begge. - Synes bildet har noe helt spesielt.

Nettsiden er veldig oversiktelige og fin, lett å finne fram på 😊

Bildekvalitet er helt rå, sto til forventningene 👌🏻

@etthjemblirtil (sponset)


Utsikt mot Knutshøe og Leirungsdalen 100x70cm kunstpapir

Vakkert! Og vi er utrolig fornøyde. Sååå lett å henge det opp og rådet om trykket på aluminiumsplate , med tanke på en mer moderne hytte, var helt perfekt!

Sidsel, Nøtterøy


Bjørkefink mister bær 140x100cm alu-plate

"Det bildet her gleder jeg meg så sjukt til! For det er helt rått! Ett stort rent bilde. Det skaper noe harmoni, noe rolig, ut av hele rommet egentlig."

Halvor Bakke - Eventyrlig oppussing (sponset)


Tiur i skogen – fra Eventyrlig oppussing Tannsjøen i sesong 6

Erfaringer fra Google omtaler

Veggbilder.no IconVeggbilder.no

Nygårds Allé 10 D, Oslo

5,0 36 reviews

 • Avatar Turid Sjøstedt ★★★★★ for 2 måneder siden
  Vi har kjøpt flere bilder og er like fornøyd hver gang. 😊 Ved siste kjøp var det blitt en bulk i ett hjørne på bildet, trolig under transport. Sendte bilde av skaden, fikk kjapt svar om at dette var en reklamasjonssak og nytt bilde ble … More satt i produksjon og kom lynkjapt. Så nå har vi erfart at servicenivået ved ev noe feil med bildet også ligger på minst 5 stjerner🤩 (i tillegg til stort utvalg av flotte bilder, god kvalitet og leveringstiden har alltid vært innenfor det de oppgir)
 • Avatar May-liss Johansen ★★★★★ for 2 uker siden
  Veldig fornøyd med bilde jeg bestilte hos veggbilder.no. Bilde var klart, skarpt, og tykkelsen var smal. Akkurat det syns jeg er fint, fordi da henger bilde finere.
  Lett å henge opp var det også👍
 • Avatar Inger Lise Skatter ★★★★★ for 3 uker siden
  Kan trygt anbefale å kjøpe bilde fra veggbilder.no Veldig fornøyd med bildekvaliteten og leveringsservicen. Løp og kjøp😀
 • Avatar Berit Synnøve Skog ★★★★★ for 4 uker siden
  Superfornøyd med alt! Lett å bestille og rask levering. Bildet var veldig godt pakket,så ingen skader
 • Avatar Cecilie Mikkelborg Solberg ★★★★★ den siste uken
  Fantastik hjelp og service, og hurtig leverering på døra.

 

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier

Veggbilder.no