Store Premium veggbilder

Prints med unik norsk fotokunst

Finn din egen stil med våre unike bilder, i skikkelig store størrelser. Ingen bilder fra kataloger, kun nye orginale motiver fra våre utvalgte norske fotografer. Bildene trykkes på bestilling, i Norge, i høyeste kvalitet på ditt valg av alu-plate, lerret, plakat, akryl og kunstpapir til innramming.

 

Informasjon rundt Korona – Covid-19: Vi opprettholder normal drift og leverer stort sett bilder til normale leveringstider, men forsinkelser kan forekomme. Trykkeriene vi samarbeider med har innført smitteverntiltak og gjør det de kan for å fungere i en vanskelig tid. Vi i Veggbilder, trykkeriene og våre fotografer setter stor pris på støtten ved at du kjøper bildene våre. Takk!

 

Erling Maartmann-Moe
Månedens fotograf

Erling er en ivrig hobbyfotograf fra Oslo som reiser mye og kommer hjem med flotte bilder av både storbyer og naturlandskap fra hele verden. Han er en dedikert fotograf (og Leica entusiast) stadig på søken etter å lære mer.

Erfaringer fra Google omtaler

Veggbilder.no
5.0
Based on 9 reviews
powered by Google
Simen Larsen
Simen Larsen
11:06 16 Oct 18
Meget godt fornøyd! Fått mange gode tilbakemeldinger på bildet jeg bestilte hos Veggbilder.no. Rask levering og SUPER kundeservice. Anbefales på det sterkeste!
Oskar Aleksandersen
Oskar Aleksandersen
17:36 01 Oct 18
Bestilt flere bilder. De ble raskt levert, hadde nydelige farger og var skarpe. Anbefales på det sterkeste
Thea Marie Kamperud
Thea Marie Kamperud
20:08 14 Aug 18
Har kjøpt 4 bilder fra Veggbilder.no og dette gjentar jeg gjerne med glede. Jeg har kontaktet Veggbilder i forkant, underveis og i etterkant av kjøp og har fått meget god, rask, hyggelig og personlig service. Ved ett tilfelle ble det gjort en... feil i bestillingen. Jeg fikk raskt hjelp av kundeservice og mottok et nytt bilde i tråd med bestillingen etter kort tid og fikk beholde det gamle bilde uten ekstra kostnad. Kundeservice ordnet opp på en rask og profesjonell måte. Kvaliteten på bildene er meget bra og jeg er godt fornøyd med det ferdige produktet. Fra bestilling til mottak av produkt gikk det ca 1 til 1 1/2 uker , bildene ankom godt innpakket. Har ikke annet en lovord å si om Veggbilder, og har allerede planlagt neste kjøp. Takk for en flott kjøpeopplevelse!read more
Toan Tran
Toan Tran
14:23 25 Oct 16
Meget fornøyd med kundeservice. Rask levering og veldig bra kvalitet på bildene. Stor fornøyd med Opera House.
Kenneth Brun
Kenneth Brun
10:07 22 Jul 16
Fine bilder. "Up to date". Rask levering. Veldig fornøyd med vårt Barcode.
See All Reviews

 

Fornøyde kunder

VELDIG fornøyde. Nå er barnebarna spente på å ligge på gauperommet, ulverommet, revehiet eller Bjørnehiet. På hytta.

Jan - Vikersund


Gaupe Binne med tre små unger Ulv To revunger

Kjempefornøyd med bildet på master bedroom på hytta i Rondane😃 Og tusen takk for veldig god service!! P.s da har vi 3 flotte bilder fra dere😉 Vær rommet,Moskus rommet, og lirype rommet

Tone - Fiskum


Rypehøne med tilnærmet sommerdrakt 140x100cm på lerret

Vi er veldig godt fornøyd med bilde av Hurrungane fra veggbilder.no. Her er et bilde fra stua vår.

Gunn - Oppdal


Hurrungane – lerret 140x70cm

Bilder du har sett på

Du har ikke sett noen bilder ennå.

Bildekategorier

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!