Forrige
Kjøp Spør Neste
 • Gallerikvalitet Epson Premium Canvas Satin bomullslerret. Ferdig montert på en 4.5cm dyp vridningsstabil blindramme i tre. Oppheng medfølger. 

  • 4700 kr
  • 2900 kr
  • 2500 kr
  • 1700 kr

  Trykket direkte på en minimalistisk halvmatt hvit 3mm Dibond aluminiumsplate. Imponerende god fargegjengivelse, detaljnivå og skarphet, som gir en eksklusiv gallerifølelse. 200x100cm leveres med gjennomgående bolter, og de mindre med skjult opphengslist

  • 6300 kr
  • 5300 kr
  • 4900 kr

  Trykket direkte på en minimalistisk halvmatt hvit 3mm Dibond aluminiumsplate. Imponerende god fargegjengivelse, detaljnivå og skarphet, som gir en eksklusiv gallerifølelse. 210x70cm leveres med gjennomgående bolter, og de mindre med skjult opphengslist. OBS! Levering kun i Oslo-området. Må sendes med budtransport. Bor du utenfor Oslo-området må du hente på trykkeriet.

  • 6900 kr
  • 5300 kr
  • 4900 kr

  Trykket på kunstpapir av 100 % bomull 330gr m2. Til montering i bilderamme eller plakatlister.

  • 2000 kr
  • 1600 kr
  • 1400 kr
  • 800 kr

  Trykket på fotopapir med metallic overflate

  • 2000 kr
  • 1600 kr
  • 1400 kr
  • 800 kr
  Produkttyper på forespørsel

  Vi kan levere bilder på andre materialer også, som Akryl og Fototapet. Trykk på lenkene for info og priser på standardformatene. Dette er litt mer kompliserte produkter hvor vi håndterer bestillingen manuelt. Akryl må sendes med budbil i Oslo-området, eller hentes på trykkeriet. Fraktprisen kommer i tillegg fordi den varierer mye. Send oss en e-post (trykk på SPØR) med hva du ønsker og hvor du holder til.

  • 250 kr

Frakt er alltid gratis. Ingen skjulte kostnader.
Vis informasjon og eksempler for produkttypene.

Solnedgang over Hadeland

Hadeland PE0241

Vi hører gjerne fra deg om det er noe som helst du lurer på.

Spørsmål om bildet?

Vil du ha pris på dette bildet i en annen størrelse (husk å si hva slags materiale) eller som fototapet?

Peder Aaserud Eikeland

Peder er en engasjert fotograf fra Oslo som føler seg like hjemme med kameraet i New York som i Jotunheimen. Motivene spenner fra naturlandskap og skylines til gatefoto og makrofoto. Han bruker aktivt digital bildebehandling for å få frem detaljene og stemningen i bildene. Peder er også eier av og daglig leder for Veggbilder.no.

Les mer om Peder Aaserud Eikeland Alle bilder fra Peder Aaserud Eikeland

Velge bildetype og størrelse

Valg av produktype/bildetype, og dermed bildets overflate, er viktig og vil påvirke uttrykket til bildet. Det vil alltid være slik at noen bilder egner seg litt bedre på noen materialer, men vår erfaring tilsier at det er mye viktigere at bildetype matcher med stilen man har ellers i rommet. Lerretsbilder og fotoplakat premium som er matt (avhengig av rammevalg) passer fint de fleste steder, mens fotoplakat metallic, aluminiumsbilder (dibond plate), fotoduk med aluramme og akryl passer bedre inn i en mer moderne stil. Skal du dekke en hel vegg kan vi lage spesialstørrelser av fotoduk med en smal ramme som skrus i veggen hele veien rundt, eller trykke på fototapet (store bredder = få skjøter).

Når du har fått bildet har vi litt tips og  instruksjoner for bildet ditt i forhold til opphenging og vedlikehold. I tillegg har vi en mer generell side om plassering av bilder på veggen og informasjon om hvordan du velger riktig skruer og innfesting i veggen.

Levering

Produksjonstid er 3 – 6 dager. Leveringstid etter produksjon er normalt 2 – 3 arbeidsdager. Det betyr at du kan forvente å få bildet mellom 5 og 9 arbeidsdager etter bestilling. For aluminiumsbilder og fotoduk bilder er utsending på nærmeste tirsdag eller torsdag, etter 6 arbeidsdager.

Leveringstid kan påvirkes også av hvor du bor og høytider, i fellesferien og i julen har er det som regel lengre leveringstid.

Tiden varierer såpass mye fordi alle bilder lages på bestilling i Norge, og det kommer da an på hvor mange andre bestillinger som ligger foran i køen. Si ifra om du har dårlig tid, så kan det godt hende at vi kan få bildet ut døra raskere.

Andres erfaringer

Må bare skryte litt av deg, du er en utrolig flink fotograf, bildet har et nydelig motiv og med flotte farger. Det passer perfekt på veggen min i stua 🙂

Hilsen Alice, Bærum

Tusen takk for utmerket service – det blir nok fleire handler hos Veggbilder.no i fremtiden.

Hilsen Håvard, Stavanger

Bildet henger allerede i stua og geita titter ned på oss 😉 Bildet er skikkelig kult og vi takker for handelen!

Hilsen Tore André, Fredrikstad

Jeg er svært fornøyd med bildet.

Hilsen Terje, Hommersåk

Hei, vi synes bildet ble veldig fint på veggen vår så vi er fornøyde!

Hilsen Helena og Line

Bilete kom igår og det såg veldigt bra ut! Det henger no på veggen og vi begge er veldig fornøgde. Så takk skal du ha for god service og for eit flott bilete!

Hilsen Lars, Hareid

jeg har brukt mye tid på å finne et tilsvarende bilde så dette, men kan ærlig svare at ingen av bildene kan måle seg. Det er mye bra detaljer som ser bra ut på et slikt stort bilde. Jeg fikk det i dag, å er veldig fornøyd:) 10/10, jeg kommer til å anbefale dere til andre;)

Hilsen Aleksander, Vormedal

Jeg er veldig fornøyd med begge bildene fra dere.

Hilsen Helene, Holmestrand

Monteringen gikk veldig greit, og bildet henger på veggen! Flott bilde, og gjennomført kvalitet både i fotoduk og ramme. Til å være et «nattbilde» (Oslo Barcode) er farger og detaljer godt bevart til tross for forstørrelsen (140×100).

Hilsen Trond, Oslo

Bildet er mottatt. Imponerende farger og detaljer. Veldig fornøyd!

Hilsen Trond, Oslo

Bildet er montert og jeg er kjempe fornøyd. Det har vært en sann glede å handle hos deg, takk for all hjelp med å velge størrelse og materiale.

Hilsen Vibeke, Nesttun

Jeg bestilte et stort lerretsbilde av Barcode i fjor, som jeg har hengende på veggen i den nye leiligheten min. Er bare superfornøyd, både med motiv og kvalitet 🙂

Hilsen Wenche, Kleppe

Bildet er mottatt. Jeg var veldig fornøyd med det, fine farger og flott motiv! Rask levering var det også. Og hyggelig service.

Hilsen Lindis, Båtstø