Forrige
Kjøp Spør Neste

På lager

 • Flott til farger og sort-hvitt. Gallerikvalitet Epson Premium Canvas Satin bomullslerret. Imponerende naturlige bildetro farger som holder seg. Ferdig montert på en 4.5cm dyp vridningsstabil blindramme i tre. Oppheng medfølger. Leveringstid 6-9 arbeidsdager. Info og eksempler.

  • 1390 kr
  • 2390 kr
  • 3890 kr
  • 4690 kr

  Best til fargebilder. Direktetrykk bak 5mm akryl. Lyset skinner inn gjennom akrylglasset fra både fronten og sidene, og fremhever fargene og detaljene i bildet som virkelig kommer til live. Gjennomgående bolter for opphenging. Leveringstid 12-16 arbeidsdager. Info og eksempler.

  • 1990 kr
  • 2490 kr
  • 2890 kr
  • 4290 kr

  Flott til farger og sort-hvitt. Direktetrykk på silkematt hvit 3mm Dibond aluminiumsplate med imponerende fargegjengivelse og detaljnivå, som gir en eksklusiv gallerifølelse. Leveres med skjult opphengsramme festet bakpå.  Leveringstid 12-16 arbeidsdager. Info og eksempler.

  • 1990 kr
  • 2490 kr
  • 2890 kr
  • 4290 kr

  Flott til farger og sort-hvitt. Vi bruker et galleriverdig helmatt kunstpapir av 100% bomull i hele 330gr/m2. Nydelige farger og klassisk uttrykk. Perfekt til montering i bilderamme eller plakatlister. Leveringstid 6-9 arbeidsdager. Info og eksempler.

  • 890 kr
  • 1290 kr
  • 1390 kr
  • 1890 kr
  • 2700 kr

  Trykket på fotopapir med metallic overflate. Info om Fotoplakat Metallic.

  • 890 kr
  • 1290 kr
  • 1390 kr
  • 1890 kr
  • 250 kr

Frakt er alltid gratis. Ingen skjulte kostnader.
Vis informasjon og eksempler for produkttypene.

Solnedgang i Lofoten — veggbilde & poster

KJ1076

Det var første natta på foto-turen til Lofoten sommeren 2013 og den eneste vi hadde midnattssol. Stoppet på veien fra Evenes før vi kom ned til rorbua vi skulle bo i resten av uka. Bildet er tatt nordover og man ser Myre på andre siden av fjorden.  

Vi hører gjerne fra deg om det er noe som helst du lurer på.

Spørsmål om bildet?

Vil du ha pris på dette bildet i en annen størrelse (husk å si hva slags materiale) eller som fototapet?

(du får 20% rabatt på disse)

Kåre Johansen

Jeg tok opp en tidligere hobby for noen år siden da kvaliteten på digitalt utstyr begynte å bli akseptabel. Fra å være en glad amatør som fotograferer for å samle minner, er jakten på det gode bilde nå drivkraften bak fotograferingen. Nå går turen både til de nære områder som Oslomarka, kysten rundt Oslofjorden og til mer fjerntliggende strøk som Afrika, Svalbard eller USA. Utmerkelser: 1 premie Landskapsfoto NNPC 2017 Årets Fotograf Asker og Bærum Fotoklubb 2017 Årets Fotograf Hønefoss Kameraklubb Fotokonkurranse 2017

Les mer om Kåre Johansen Alle bilder fra Kåre Johansen

Kategori

 • >

Stedet

Farger

Velge bildetype og størrelse

Valg av produktype/bildetype, og dermed bildets overflate, er viktig og vil påvirke uttrykket til bildet. Det vil alltid være slik at noen bilder egner seg litt bedre på noen materialer, men vår erfaring tilsier at det er mye viktigere at bildetype matcher med stilen man har ellers i rommet. Lerretsbilder og fotoplakat premium som er matt (avhengig av rammevalg) passer fint de fleste steder, mens fotoplakat metallic, aluminiumsbilder (dibond plate), fotoduk med aluramme og akryl passer bedre inn i en mer moderne stil. Skal du dekke en hel vegg kan vi lage spesialstørrelser av fotoduk med en smal ramme som skrus i veggen hele veien rundt, eller trykke på fototapet (store bredder = få skjøter).

Når du har fått bildet har vi litt tips og  instruksjoner for bildet ditt i forhold til opphenging og vedlikehold. I tillegg har vi en mer generell side om plassering av bilder på veggen og informasjon om hvordan du velger riktig skruer og innfesting i veggen.

Levering

Normal produksjonstid er 5 – 6 arbeidsdager for lerret og fotoplakat, og 10 – 12 arbeidsdager for akryl og aluminium. Leveringstid etter produksjon er normalt 2 – 3 arbeidsdager.

Leveringstid kan påvirkes av hvor du bor og helligdager/fellesferie.

Tiden varierer såpass mye fordi alle bilder trykkes på bestilling, og det kommer da an på hvor mange bestillinger som ligger foran i køen. Si ifra om du har dårlig tid, så kan det godt hende at vi kan få bildet ut døra raskere.

Andres erfaringer

Må bare skryte litt av deg, du er en utrolig flink fotograf, bildet har et nydelig motiv og med flotte farger. Det passer perfekt på veggen min i stua 🙂

Hilsen Alice, Bærum

Tusen takk for utmerket service – det blir nok fleire handler hos Veggbilder.no i fremtiden.

Hilsen Håvard, Stavanger

Bildet henger allerede i stua og geita titter ned på oss 😉 Bildet er skikkelig kult og vi takker for handelen!

Hilsen Tore André, Fredrikstad

Jeg er svært fornøyd med bildet.

Hilsen Terje, Hommersåk

Hei, vi synes bildet ble veldig fint på veggen vår så vi er fornøyde!

Hilsen Helena og Line

Bilete kom igår og det såg veldigt bra ut! Det henger no på veggen og vi begge er veldig fornøgde. Så takk skal du ha for god service og for eit flott bilete!

Hilsen Lars, Hareid

jeg har brukt mye tid på å finne et tilsvarende bilde så dette, men kan ærlig svare at ingen av bildene kan måle seg. Det er mye bra detaljer som ser bra ut på et slikt stort bilde. Jeg fikk det i dag, å er veldig fornøyd:) 10/10, jeg kommer til å anbefale dere til andre;)

Hilsen Aleksander, Vormedal

Jeg er veldig fornøyd med begge bildene fra dere.

Hilsen Helene, Holmestrand

Monteringen gikk veldig greit, og bildet henger på veggen! Flott bilde, og gjennomført kvalitet både i fotoduk og ramme. Til å være et «nattbilde» (Oslo Barcode) er farger og detaljer godt bevart til tross for forstørrelsen (140×100).

Hilsen Trond, Oslo

Bildet er mottatt. Imponerende farger og detaljer. Veldig fornøyd!

Hilsen Trond, Oslo

Bildet er montert og jeg er kjempe fornøyd. Det har vært en sann glede å handle hos deg, takk for all hjelp med å velge størrelse og materiale.

Hilsen Vibeke, Nesttun

Jeg bestilte et stort lerretsbilde av Barcode i fjor, som jeg har hengende på veggen i den nye leiligheten min. Er bare superfornøyd, både med motiv og kvalitet 🙂

Hilsen Wenche, Kleppe

Bildet er mottatt. Jeg var veldig fornøyd med det, fine farger og flott motiv! Rask levering var det også. Og hyggelig service.

Hilsen Lindis, Båtstø