Forrige
Kjøp Spør Neste

På lager

 • Flott til farger og sort-hvitt. Gallerikvalitet Epson Premium Canvas Satin bomullslerret. Imponerende naturlige bildetro farger som holder seg. Ferdig montert på en 4.5cm dyp vridningsstabil blindramme i tre. Oppheng medfølger. Leveringstid 6-9 arbeidsdager. Info og eksempler.

  • 1690 kr
  • 2490 kr
  • 2890 kr
  • 4690 kr

  Best til fargebilder. Direktetrykk bak 5mm akryl (8mm på største format). Lyset skinner inn gjennom akrylglasset fra både fronten og sidene, og fremhever fargene og detaljene i bildet som virkelig kommer til live. Gjennomgående bolter for opphenging. OBS 210x70cm leveres kun med budbil, i Oslo-området. Leveringstid 12-14 arbeidsdager. Info og eksempler.

  • 1990 kr
  • 2790 kr
  • 3590 kr
  • 7490 kr

  Flott til farger og sort-hvitt. Direktetrykk på silkematt hvit 3mm Dibond aluminiumsplate med imponerende fargegjengivelse og detaljnivå, som gir en eksklusiv gallerifølelse. Leveres med skjult opphengsramme festet bakpå. 210x70cm leveres med gjennomgående bolter og kun med budbil i Oslo-området. Leveringstid 12-14 arbeidsdager. Info og eksempler.

  • 1990 kr
  • 2790 kr
  • 3590 kr
  • 6890 kr

  Flott til farger og sort-hvitt. Vi bruker et galleriverdig helmatt kunstpapir av 100% bomull i hele 330gr/m2. Nydelige farger og klassisk uttrykk. Perfekt til montering i bilderamme eller plakatlister. Leveringstid 6-9 arbeidsdager. Info og eksempler.

  • 1390 kr
  • 1590 kr
  • 1990 kr

  Trykket på fotopapir med metallic overflate

  • 1390 kr
  • 1590 kr
  • 1990 kr
  • 250 kr

Frakt er alltid gratis. Ingen skjulte kostnader.
Vis informasjon og eksempler for produkttypene.

Solnedgang Afghansk landskap

Dowlatabad, Afghanistan, 2010 HM0290

Det bølgende landskapet i Nord-Afghanistan fremstår som et eventyrland under solnedgang. «Solnedgang i Afghansk landskap» ble tatt en kveld nord-vest i Afghanistan, sen høsten 2010. Provinsen er Faryab, og bildet er tatt ute i ørkenen rett øst for en landsby som heter Dowlatabad. På denne tiden av året starter temperaturene og falle. Solen varmet godt om dagen og sørget for godt over tjue grader, men når den forsvant ned bak horisonten kunne temperaturene raskt droppe ned mot null grader. Den store temperatur differansen mellom dag og natt satt også sitt preg på solnedgangen. Fargene var slående vakre og mye av forurensingen i området blandet seg med fuktighet i luften som falt og la seg som en liten tåke nede i dalene. Når man snakker om forurensing i dette området så er det ikke det samme som i Norge. Dette er enkle landsbyer, med meget dårlig infrastruktur. Mye av brenselet som ble brukt var avføring var husholdningsdyrene og annet søppel. Dette da det er ørkenområdet nesten uten noe skog, eller skogvekst. Da jeg tok bildet stod jeg på en liten høyde og bare beundret det hele. Solnedgangen er slik som den ofte er evd ekvator, når den nærmer seg horisonten forsvinner solen meget raskt, så det er ikke mangen minuttene disse fargene oppstår. Jeg følte meg heldig da jeg fikk mulighet til å faktisk fryse øyeblikket for ettertiden.    

Vi hører gjerne fra deg om det er noe som helst du lurer på.

Spørsmål om bildet?

Vil du ha pris på dette bildet i en annen størrelse (husk å si hva slags materiale) eller som fototapet?

Henning Mella

Henning er eventyrer som utforsker verden med kameraet i hånden. Bildene spenner fra detaljebilder av et forblåst norsk uthus til tøff urban fotokunst fra USA og Asia, landskapsbilder fra Norge og Afghanistan og mye mer.

Les mer om Henning Mella Alle bilder fra Henning Mella

Velge bildetype og størrelse

Valg av produktype/bildetype, og dermed bildets overflate, er viktig og vil påvirke uttrykket til bildet. Det vil alltid være slik at noen bilder egner seg litt bedre på noen materialer, men vår erfaring tilsier at det er mye viktigere at bildetype matcher med stilen man har ellers i rommet. Lerretsbilder og fotoplakat premium som er matt (avhengig av rammevalg) passer fint de fleste steder, mens fotoplakat metallic, aluminiumsbilder (dibond plate), fotoduk med aluramme og akryl passer bedre inn i en mer moderne stil. Skal du dekke en hel vegg kan vi lage spesialstørrelser av fotoduk med en smal ramme som skrus i veggen hele veien rundt, eller trykke på fototapet (store bredder = få skjøter).

Når du har fått bildet har vi litt tips og  instruksjoner for bildet ditt i forhold til opphenging og vedlikehold. I tillegg har vi en mer generell side om plassering av bilder på veggen og informasjon om hvordan du velger riktig skruer og innfesting i veggen.

Levering

Normal produksjonstid er 5 – 6 arbeidsdager for lerret og fotoplakat, og 10 – 12 arbeidsdager for akryl og aluminium. Leveringstid etter produksjon er normalt 2 – 3 arbeidsdager.

Leveringstid kan påvirkes av hvor du bor og helligdager/fellesferie.

Tiden varierer såpass mye fordi alle bilder trykkes på bestilling, og det kommer da an på hvor mange bestillinger som ligger foran i køen. Si ifra om du har dårlig tid, så kan det godt hende at vi kan få bildet ut døra raskere.

Andres erfaringer

Må bare skryte litt av deg, du er en utrolig flink fotograf, bildet har et nydelig motiv og med flotte farger. Det passer perfekt på veggen min i stua 🙂

Hilsen Alice, Bærum

Tusen takk for utmerket service – det blir nok fleire handler hos Veggbilder.no i fremtiden.

Hilsen Håvard, Stavanger

Bildet henger allerede i stua og geita titter ned på oss 😉 Bildet er skikkelig kult og vi takker for handelen!

Hilsen Tore André, Fredrikstad

Jeg er svært fornøyd med bildet.

Hilsen Terje, Hommersåk

Hei, vi synes bildet ble veldig fint på veggen vår så vi er fornøyde!

Hilsen Helena og Line

Bilete kom igår og det såg veldigt bra ut! Det henger no på veggen og vi begge er veldig fornøgde. Så takk skal du ha for god service og for eit flott bilete!

Hilsen Lars, Hareid

jeg har brukt mye tid på å finne et tilsvarende bilde så dette, men kan ærlig svare at ingen av bildene kan måle seg. Det er mye bra detaljer som ser bra ut på et slikt stort bilde. Jeg fikk det i dag, å er veldig fornøyd:) 10/10, jeg kommer til å anbefale dere til andre;)

Hilsen Aleksander, Vormedal

Jeg er veldig fornøyd med begge bildene fra dere.

Hilsen Helene, Holmestrand

Monteringen gikk veldig greit, og bildet henger på veggen! Flott bilde, og gjennomført kvalitet både i fotoduk og ramme. Til å være et «nattbilde» (Oslo Barcode) er farger og detaljer godt bevart til tross for forstørrelsen (140×100).

Hilsen Trond, Oslo

Bildet er mottatt. Imponerende farger og detaljer. Veldig fornøyd!

Hilsen Trond, Oslo

Bildet er montert og jeg er kjempe fornøyd. Det har vært en sann glede å handle hos deg, takk for all hjelp med å velge størrelse og materiale.

Hilsen Vibeke, Nesttun

Jeg bestilte et stort lerretsbilde av Barcode i fjor, som jeg har hengende på veggen i den nye leiligheten min. Er bare superfornøyd, både med motiv og kvalitet 🙂

Hilsen Wenche, Kleppe

Bildet er mottatt. Jeg var veldig fornøyd med det, fine farger og flott motiv! Rask levering var det også. Og hyggelig service.

Hilsen Lindis, Båtstø